Basarab Panduru, replică pentru Dorinel Munteanu: „Cei mai buni nu au făcut nimic ca antrenori!”

Basarab Panduru, replică pentru Dorinel Munteanu: „Cei mai buni nu au făcut nimic ca antrenori!”

Dorinel Munteanu a avut mai multe reacții acide în ultima vreme îndreptate către contestatarii săi. Intrat în conflict și cu Basarab Panduru, se pare că analistul TV avenit cu o replică pentru tehnicianul Oțelului Galați.

Basarab Panduru, replică pentru Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu a lansat un atac către foștii săi colegi din „Generația de Aur”. „Neamțul” i-a vizat pe cei care l-au contestat pentru comportamentul său, spunând că cei care nu au reușit în meseria de antrenor s-au refugiat la TV, unde comentează despre cei activi în funcție.

Unul dintre cei care au reacționat a fost Basarab Panduru. Analist TV în prezent, fostul internațional român a comentat afirmațiile antrenorului de la Oțelul Galați și i-a oferit replica.

„Eu de ce să mă simt vizat? Eu nu am de ce să mă simt vizat. Nu înţeleg aia că nu a fost prieten cu nimeni, asta nu o prea înţeleg. El zice: nu aţi reuşit ca antrenori şi veniţi la televizor.

Asta zic toţi care ajung la TV şi fac mai rău decât noi ăştia care suntem de 15 ani. Adică ei fac exact ce ne zic nouă că nu le place. O grămadă sunt. 

De ce să mă simt vizat? Adică, eu am făcut în televiziunea asta ceva ce în viaţa mea nu mă gândeam că o să fac. Nu mă gândeam că voi ajunge la 15 ani de televiziune” a declarat Basarab Panduru la Prima Sport.

„Cei mai buni nu au făcut nimic ca antrenori!”

„Aşa se face peste tot când nu ai echipă, e o trecere. Şi prin Portugalia, toată lumea se ducea. Da, plecau şi antrenau, dar în timpul ăla în care nu aveau echipă, se duceau.

Eu nu am de ce să fiu vizat, dar nu cu mine cred că are treabă. Peste tot în lumea asta… cei mai buni nu au făcut nimic ca antrenori. Dar asta nu înseamnă că nu poţi să fii bun în alt domeniu. Dacă tu eşti corect şi îţi faci treaba serios, nu ai de ce”, a mai spus Panduru conform sursei citate.

Dumitru Dragomir nu îl condamnă pe Dorinel

Se pare că Dorinel Munteanu nu are doar contestatari. Dumitru Dragomir a vorbit despre cele întâmplate recent cu antrenorul român și consideră că acesta nu a făcut nimic greșit: „Nu e umilire, te învață ca un părinte.

Îl bagi pe unul care simți că nu are valoare în minutul 89, nu îl bagi pe Chiricheș. Educația nu se face numai cu mângăitul pe creștet, de asta am luat-o razna cu tineretul ăsta.

Îl condamnam dacă îi dădea o palmă, dar dacă ridică glasul. L-a înjurat? În momentul în care te jignește, da, nu să ridice glasul la tine. A făcut foarte bine, pentru ce să îl suspende? Sunt nebuni, am luat-o razna?”, a spus Mitică Dragomir la „MAX Profețiile lui Mitică”.

Please follow and like us:
Pin Share