Ianis Hagi, șanse infime să mai joace pentru Rangers. Încă un motiv pentru care a fost trimis la echipa a doua

Ianis Hagi, șanse infime să mai joace pentru Rangers. Încă un motiv pentru care a fost trimis la echipa a doua

Internaționalul român a căzut în dizgrație și a fost trimis la echipa a doua a clubului, acolo unde însă face spectacol. Purtând tricoul cu numărul 10, el a reușit o ”dublă” și a dat o pasă decisivă la un meci din liga a 5-a din Scoția.

De ce nu joacă Ianis Hagi la Rangers

S-a tot scris faptul că Ianis Hagi, care are 99 de apariții la Rangers, ar urma să beneficieze de o creștere salarială dacă va juca 100 de meciuri și vicecampioana Scoției nu este de acord să plătească această sumă.

Însă, presa scoțiană a aflat că mai există o clauză în contract care îi dă mari bătăi de cap jucătorului român și din cauza căruia sunt șanse foarte mari ca acesta să nu mai evolueze la prima echipă.

Mai exact, Rangers ar trebui să plătească o sumă de bani către Genk, clubul de unde l-a achiziționat pe Ianis Hagi, dacă acesta va ajunge la 100 de partide. Iar scoțienii exclud din start o astfel de variantă.

Internaționalul român a ajuns pe Ibrox Park în vara anului 2020, atunci când Rangers le-a plătit celor de la Genk suma de 3,5 milioane de euro. Hagi jr. mai are contract cu scoțienii până în vara anului 2026.

Mesaj ferm a unui fost mare fotbalist al lui Rangers

Decizia lăsării lui Ianis Hagi în afara lotului primei echipei este tot mai criticată de specialiștii din Scoția. Ultimul care a vorbit despre această situație stranie a fost Derek Ferguson, un fotbalist legendar al lui Rangers.

”Clement este antrenorul și, în ceea ce privește partea sportivă, nu cred că cei de mai sus ar trebui să aibă ceva de spus. Toți am auzit că dacă va mai juca un meci, salariul îi va fi mărit, dar Hagi, trebuie să fim corecți cu el, a venit și a spus că ar fi dispus să ajungă la un anumit acord.

Nu cred că antrenorul își poate permite în acest moment să îl ignore pe Hagi. Este un jucător bun, a dovedit asta în trecut. Din nou, avem jucători pe acea poziție de număr 10, Lawrence a înscris un gol frumos, dar ne trebuie competiție, pentru că este cel mai important lucru”, a declarat Ferguson, conform Ibrox News.

Săptămâna trecută, presa din  Scoția a anunțat că Ianis Hagi face totul pentru a-și continua cariera la Rangers și este dispus să negocieze eliminarea definitivă a clauzei care îi mărește automat salariul dacă ajunge la 100 de meciuri.

Please follow and like us:
Pin Share