Primele reacții în direct după ședința furtunoasă de la CFR Cluj. „Varga a arătat cu degetul spre grei ca Deac sau Tachtsidis”

Primele reacții în direct după ședința furtunoasă de la CFR Cluj. „Varga a arătat cu degetul spre grei ca Deac sau Tachtsidis”

Neluțu Varga și-a băgat echipa în ședință după 1-3 cu UTA. Patronul lui CFR Cluj l-a apărat însă pe Dan Petrescu. Există riscul să plece? Detalii la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e live pe Fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

Neluțu Varga, ședință dură la CFR Cluj: „Cel mai important e că patronul întărește poziția antrenorului”

Marcel Pușcaș a extras esențialul din discursul lui Neluțu Varga de la FANATIK SUPERLIGA: „Cel mai important e că patronul întărește poziția antrenorului. Un lucru extrem de important și mai deloc practicat în România. Faptul că întărești poziția șefului grupului, antrenorului, înseamnă mult și pentru încrederea lui, pentru siguranța sau nesiguranța jucătorilor”.

Schimbările dese de antrenori nu sunt calea bună de urmat pentru echipele de fotbalul românesc mai crede fostul președinte al lui FC U Craiova 1948: „Bravo lui Neluțu Varga pentru acest lucru. Dacă toți ar gândi la fel. Sigur și antrenorul are partea lui de vină. Dar lasă-l domne în pace până se încheie perioada obiectivului. Și-a realizat obiectivul rămâne, nu și-a realizat, pleacă și antrenorul. Dar nu schimbi de 7 ori în campionat un antrenor”.

Alin Buzărin a mai remarcat un detaliu interesant: „Eu am mai tradu ceva acolo. Se referă la jucătorii cei mai grei. Tachtsidis a dat gol acum, dar eu am văzut un semnal pentru că l-a citat printre primii și pe Ciprian Deac. 

El are 39 de ani aproape și este un jucător cu o carieră admirabilă, nimic de zis, și un profesionist. Numai că mie mi s-a părut de exemplu în meciul cu FCSB că au jucat în zece cu el pe teren. Eu am crezut că îl schimbă în minutul 55”.

Neluțu Varga mai are mult răbdare cu Dan Petrescu? „Nu i s-a strigat demisia niciodată în 6-7 ani acolo”

Marcel Pușcaș e de părere că Ciprian Deac ar trebui să ia în calcul retragerea: „Fotbalistul ar juca încontinuu. Trebuie să vină cineva să îi spună că nu mai poate. E destul. Ca să nu se facă nici el de râs și să nu încurce nici echipa. Nu e foarte ușor pentru cine? E foarte ușor dacă n-ar fi galeria și suporterii. Dacă nu le faci pe plac îți pui galeria în cap. 

Horia Ivanovici a revenit la declarațiile patronului lui CFR Cluj și a mai subliniat ceva: „E clar că Neluțu Varga i-a întărit poziția lui Dan Petrescu, dar el zice la finalul declarației că va pleca cineva. El e șeful vestiarului, dar eu cred că dacă lucrurile în 2-3 etape nu se clarifică, la un moment dat va putea fi în pericol. Au avut ședință la 9 dimineață. A fost ziua lui și el a stat să pregătescă ședința”.

Alin Buzărin a explicat poziția ingrată în care se află antrenorul lui CFR Cluj: „Lui Dan Petrescu în cei 6-7 ani petrecuți acolo cu întrerupueri, nu i s-a strigat niciodată demisia până la meciul ăsta cu UTA. Eu nu țin minte să îi fi strigat publicul: ‘Demisia!’”.

Bănel Nicoliță a vorbit despre cel mai deranjant lucru pentru Dan Petrescu: „Gândiți-vă că CFR Cluj primește trei goluri. Echipa care foarte greu primea un gol, nu două, nu trei. Au făcut un meci atât de slab încât putea să îi bată oricine. UTA s-a distrat cu CFR-ul. A fost lipsită de atitudine”. 

Marcel Pușcaș i-a găsit o scuză „Bursucului”: „Jucătorii au fost aduși de alții, nu neapărat de Dan Petrescu. Pe mulți i-a găsit deja acolo. După gândirea lui și felul de a vedea lucrurile și structura echipei, altfel ar arăta. A demonstrat-o în 4-5 ani la Cluj”.

Neluțu Varga, reproșuri pentru Ciprian Deac și Tachsidis. Reacții la Fanatik SuperLiga după ședința din Gruia

Please follow and like us:
Pin Share