Cornel Dinu: „Dorinel Munteanu dă din mâini mai rău decât von Karajan”

Cornel Dinu: „Dorinel Munteanu dă din mâini mai rău decât von Karajan”

Dorinel Munteanu l-a tras de guler și l-a certat pe David Maftei în meciul Dinamo – Oțelul Galați 1-1, iar despre atitudinea antrenorului a discutat și Cornel Dinu.

Cornel Dinu, despre Dorinel Munteanu după episodul cu David Maftei

Cornel Dinu este de părere că Dorinel Munteanu ar trebui să își controleze comportamentul exploziv. Cu toate astea, legenda lui Dinamo este de părere că antrenorul gălățenilor face o treabă foarte bună cu Oțelul, motiv pentru care echipa se află pe locul 2.

“Fiecare cu băgatul lui în priză. Eu nu eram cu băgatul în priză. Eram liniștit pe margine. La mine secundul era mai periculos, Țălnar. Dănuț Lupu știe ce zic.

A fost un exces de lipsă totală de control și din punctul acesta de vedere, pentru că el a fost un jucător excepțional. Din păcate, zbuciumul acesta necontrolat nu este de acceptat. Ar trebui să încerce să vorbească cu cineva și să îl corecteze. Din păcate, cred că la Galați nu poate să îl corecteze nimic. 

Din punctul acesta de vedere, trebuie să îi dăm și puțină dreptate. Atitudinea lui cere mult angajament și disciplină.

E adevărat că von Karajan dirija concertul de la Viena cu mișcări foarte puține. Dar sunt și dirijori extraordinari care ai senzația că vor să dărâme piedestalul pe care dirijau. 

Din punctul acesta de vedere, să lăsăm pe fiecare să se exprime, conform interiorului comportamental și al simțurilor de exteriorizare pe care le au.

“Dă din mâini mai rău decât von Karajan”

Atitudinea pe care o are Dorinel Munteanu, chiar și cu aceste excese care ar trebuie controlate și înlăturate, nu întâmplător au dus echipa acolo unde se află.

Este un antrenor foarte bun și face parte din categoria celor care ridică valoarea echipelor. Și apelează la o combinație de metode trecute care erau înainte.

Le îmbină cu un joc de mare responsabilitate și nu este de mirare că echipa este pe locul care este. Per total, trebuie felicitat.

A, că dă din mâini mai rău decât von Karajan e legat de autocontrol și de faptul că el este acolo șef peste toate, iar în fotbal trebuie să fie un lucru în echipă”, a spus Cornel Dinu la FANATIK SUPERLIGA.

Cornel Dinu, despre ieșirile comportamentale ale lui Dorinel Munteanu

Please follow and like us:
Pin Share