Localitatea din România unde îți poți cumpăra un apartament cu 3 camere cu banii din salariu. N-ai nevoie de credit, costă doar 4.000 de euro

Localitatea din România unde îți poți cumpăra un apartament cu 3 camere cu banii din salariu. N-ai nevoie de credit, costă doar 4.000 de euro

Localitatea din România unde îți poți cumpăra un apartament cu doar 4.000 de euro. Imobilul are 3 camere și nu este nevoie să faci credit pentru achiziționarea lui.

Localitatea din România unde un apartament cu trei camere este mai ieftin decât o mașină

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți români vor să devină proprietari. Ceea ce îi împiedică cel mai mult este prețul locuințelor, care a crescut considerabil. Totuși, se pare că există și excepții.

În timp ce în Capitală prețul imobilelor a explodat, într-o localitate din România, un apartament este mai ieftin decât o mașină. Mai exact, un imobil cu 3 camere costă doar 4.000 de euro.

Imobilele la prețuri mici vin la pachet și cu o serie de dezavantaje. Chiar dacă prețul ar putea să fure privirile tuturor, există și alte aspecte care trebuie luate în calcul în cazul unei astfel de locuințe chilipir.

În primul rând, zona. Cei care vor să cumpere apartamente atât de ieftine, trebuie să știe că aceste imobile nu sunt situate în orașe mari. Ba chiar unele dintre ei se pot afla în comune.

În al doilea rând, aceste imobile nu sunt renovate și nici mobilate pentru pretențioși. Tocmai de aceea, de multe ori, imaginile din anunțurile de vânzare vorbesc de la sine.

Un apartament în comuna Glăvile din județul Vâlcea se vinde cu 4.000 de euro

Potrivit site-urilor de specialitate, un apartament din comuna Glăvile din județul Vâlcea costă nici mai mult, nici mai puțin de 4.000 de euro. Imobilul are 3 camere, iar explicația pentru care se vinde atât de ieftin este una simplă. Și anume, locația.

Nu multă lume alege să se mute într-o astfel de comună. De obicei, tendința tuturor este să se îndrepte către orașele dezvoltate, unde au acces la transport și au multe facilități, comparativ cu o comună sau cu un oraș mai mic.

Proprietarul apartamentului din comuna Glăvile din județul Vâlcea a decis să fie transparent. Astfel, alături de imaginile mai mult decât grăitoare, acesta a descris și starea apartamentului.

Imobilul este nelocuit de mai bine de 15 ani și nu beneficiază de nicio îmbunătățire. Apartamentul se vinde ”la roșu”, are 65 mp și se află la etajul 3. Cunoscând toate aceste detalii, viitorul proprietar poate decide dacă face sau nu investiția.

”Vând apartament cu 3 camere în blocul din centru, comuna Glăvile. 65mp, etaj 3, sobe funcționale. Apartamentul este nelocuit de 15 ani, se vinde ”la roșu”., se arată în anunț.

Please follow and like us:
Pin Share