Siyabonga Ngezana este noul fashion icon de la FCSB! Fundașul sud-african, apariție nonconformistă la metroul din București. Foto

Siyabonga Ngezana este noul fashion icon de la FCSB! Fundașul sud-african, apariție nonconformistă la metroul din București. Foto

Siyabonga Ngezana este accidentat, dar asta nu îl împiedică să facă senzație prin București. Stoperul sud-african a fost protagonistul unei ședințe foto pe peronul unei stații de metrou.

Siyabonga Ngezana dă moda la FCSB! Cum a apărut îmbrăcat fundașul la metroul din București

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cât de gravă este accidentarea lui  Siyabonga Ngezana. Sud-africanul va rata inclusiv derby-ul cu Dinamo, dar acest lucru nu l-a împiedicat să concentreze pe una dintre celelalte pasiuni ale sale, moda.

Îmbrăcat într-un stil nonconformist, stoperul în vârstă de 27 de ani s-a fotografiat pe peronul stației de metrou Piața Romană. Pe sub o geacă de piele maro, Ngezana purta tricoul lui Jerome Boateng, de la LASK Linz, fosta adversară a roș-albaștrilor din Europa League. Din ținuta sud-africanului au mai făcut parte cizme negre, o pălărie și ochelari de soare.

În fotografiile fotbalistului de la FCSB apar și o servietă și un geamantan. Siyabonga Ngezana a postat fotografiile pe contul său personal de Instagram. Considerat unul dintre cei mai buni stoperi din SuperLiga, Ngezana mai are contract cu roș-albaștrii până în vara lui 2027.

„O să stau aici până când Gigi va considera că mi-am făcut suficient treaba”

Siyabonga Ngezana s-a îndrăgostit de România și îi este loial patronului de la FCSB, Gigi Becali. În ciuda evoluțiilor sale foarte bune, sud-africanul n-are de gând să plece prea repede de la campioana României.

„O să stau aici până când Gigi va considera că mi-am făcut suficient treaba. În munca de fotbalist apar transferuri, dar vreau să las o moștenire aici. Campionatul nostru crește”, a declarat Siyabonga Ngezana, după ce a marcat în FCSB – UTA 2-0.

Ngezana joacă la FCSB din vara lui 2023 și a reușit să își treacă deja în CV două trofee, titlul și Supercupa României. De când îmbracă tricoul roș-albastru, fundașul central a reușit să debuteze și în echipa națională a Africii de Sud, pentru care a bifat două selecții.

La FCSB, Siyabonga Ngezana a jucat în 44 de partide, a marcat două goluri și a oferit un assist. Sezonul acesta, sud-africanul a evoluat de 13 ori pentru echipa lui Elias Charalambous, în toate competițiile, reușind primul gol al victoriei cu UTA, scor 2-0.

Ratează derby-ul cu Dinamo

Meciul cu arădenii a fost ultimul jucat de Ngezana pentru roș-albaștri înainte de accidentare. El este așteptat să revină în a doua jumătate a lunii octombrie, după ce FCSB va juca derby-ul cu Dinamo.

„Ngezana are ruptură, a făcut investigații în această dimineață și e ruptură. Nu îl trimite la Marijana, pentru că ruptura este într-un loc în care nu poate să acționeze. Poate să stea chiar mai mult de o lună. Pe 19 octombrie este Dinamo – FCSB, deci nu va fi apt”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

1.800.000 de euro este cota de piață a lui Siyabonga Ngezana, conform transfermarkt.com

Please follow and like us:
Pin Share