“Cu presa nu te pui, se unesc toți când e o problemă!”. Mitică Dragomir comentează scandalul impresarului pe Giulești: “Trendul e să nu ai moralitate”

“Cu presa nu te pui, se unesc toți când e o problemă!”. Mitică Dragomir comentează scandalul impresarului pe Giulești: “Trendul e să nu ai moralitate”

Mitică Dragomir a discutat despre scandalul care avut loc pe Giulești între impresarul lui Cristian Chira și un jurnalist aflat la fața locului pentru a filma și fotografia jucătorul în ambulanță.

“Cu presa nu te pui, se unesc toți când e o problemă!”. Mitică Dragomir comentează scandalul impresarului pe Giulești

Așadar, despre scandalul de pe Giulești, Mitică Dragomir susține că Rareș Pop nu a procedat bine și că a greșit foarte mult. Totodată, fostul președinte LPF susține că presa este foarte puternică și că impresarul a făcut bine pentru că și-a cerut scuze imediat.

“Anumiți oameni nu au înțeles următorul lucru: ‘cu presa nu te pui!’. Pentru că presa e foarte unită. Au dreptate sau nu au dreptate, presa este o forță.

E mai tare decât un partid. Aseară i-am ascultat interviul. A coborât cu picioarele pe pământ, și-a cerut scuze și asta dovedește că nu e un băiat prost. 

Faptul că și-a cerut scuze face ca evenimentul să fie trecut. Foarte bine s-a apărat, dar el a greșit. O mai comiți în viață.

Uite, să nu mă acuzi că am fost patron de presă și că țin cu presa. Așa trebuie să își facă datoria cei din presă. Presa nu așteaptă hotărârea definitivă, presa dă când e la cald, și cu bune și cu rele.

“Trendul e să nu ai moralitate”

Acesta este rolul presei în acest caz (n.r. când au mers să facă poză jucătorului în ambulanță). Trendul spune că presa ar trebui să fie fără moralitate.

Moralitatea o lași de-o parte. Cel puțin de câțiva ani de zile. Presa este o putere în stat. Presa nu condamnă. Pericolul este reprezentate de cei care fac pe ziariștii, dar ei nu sunt.

Asta nu e în regulă. Eu îi dădeam o amendă lui Rareș Pop, atât”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Mitică Dragomir, despre scandalul de la meciul Rapid – Oțelul 0-0

Please follow and like us:
Pin Share