Dinamo, decimată înainte de meciul cu Farul. Vești proaste pentru „câini”. Când revin accidendații. Exclusiv

Dinamo, decimată înainte de meciul cu Farul. Vești proaste pentru „câini”. Când revin accidendații. Exclusiv

Dinamo suferă din cauza accidentărilor și a suspendărilor, iar Zeljko Kopic are mari bătăi de cap înainte de meciul cu Farul Constanța. FANATIK a aflat care e situația jucătorilor accidentați.

Dinamo, mari probleme înainte de meciul cu Farul

Dinamo se află în cel mai dificil moment din acest sezon. Astrit Selmani, golgheterul lui Dinamo este suspendat, precum și Raul Opruț, în timp ce rezerva de fundaș stânga, Ionuț Amzăr s-a transferat în Emiratele Arabe Unite.

Situația este însă și mai îngrijorătoare în apărare. FANATIK a aflat că Kennedy Boateng și Josue Homawaoo, fundașii centrali titulari din acest start de sezon se vor recupera abia la finalul lunii octombrie. E greu de crezut însă că Zeljko Kopic se va putea baza pe ei la al doilea derby cu FCSB din Cupa României.

Hakim Abdallah s-a operat la umăr și are șanse mari să revină pe teren după pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, adică după partida cu Farul. Astfel, atacantul ar putea fi în lot la derby-ul cu FCSB.

Dinamo mai are 3 jucători incerți înainte de partida de la Ovidiu

Și veștile proaste nu se opresc aici pentru Dinamo. Din informațiile FANATIK, Cătălin Cîrjan, Cristian Licsandru și Maxime Sivis sunt și ei incerți pentru meciul împotriva echipei lui Gheorghe Hagi.

Pe lângă aceștia, Dinamo mai are niște jucători accidentați, dar care au evoluat mai puțin sau chiar deloc în acest sezon. Este vorba despre Andrei Florescu și Antonio Bordușanu. Kopic rămâne astfel fără alte două posibile soluții.

Pauza de două săptămâni pentru meciurile naționalei României cu Cipru și Lituania va fi o adevărată gură de oxigen pentru Dinamo, care își va putea linge rănile. Un bun răgaz pentru jucătorii cu probleme medicale să revină în circuit și pentru a integra eventual nou veniți.

Kopic a rămas fără fundaș stânga de meserie. Ionuț Amzăr i-a lăsat cu ochii în soare pe „câini”

În acest moment, antrenorul croat nu are la dispoziție niciun fundaș stânga de meserie. După ce Raul Opruț era accidentat, Ionuț Amzăr, varianta de rezervă pentru banda stângă a apărării, a forțat transferul la Al Nasr Dubai, nefiind mulțumit de statutul său la Dinamo. În aceste condiții, Zeljko Kopic va trebui să improvizeze.

Cum ar putea Dinamo să arate la meciul cu Farul

Golubovic – Costin, Patriche, Pașcalău, Neagu – Olsen, Gnahore, Mărginean – Milanov, Politic, Soro

Zeljko Kopic mai vrea transferuri. Pauza de două săptămâni ar putea fi o oportunitate pentru Dinamo să mai facă și alte mutări, în condițiile în care antrenorul a cerut jucători noi: „Trebuie să supraviețuim în aceste momente dificile, să trecem peste. Nu vreau să dau nume, îl avem pe președintele Nicolescu, avem departamentul nostru de scouting. Profilul? Trebuie să fie de nivelul lui Dinamo. Vreau să aduc jucători care merită să îmbrace tricoul acestei echipe”.

Cum ar arăta echipa absenților de la Dinamo

Roșca – Florescu, Boateng, Homawoo, Opruț/Amzăr, Cîrjan, Licsandru, Sivis, Bordușanu, Abdallah, Selmani

11 absențe are Dinamo la meciul cu Farul Constanța

Please follow and like us:
Pin Share