Filmul românesc de pe Netflix care poate face furori. Are o distribuție de vis și abonații abia îl așteaptă

Filmul românesc de pe Netflix care poate face furori. Are o distribuție de vis și abonații abia îl așteaptă

Filmul românesc de pe Netfix, regizat de Paul Negoescu, aduce în atenţia publicului o comedie românescă gata să stârnescă hohote de râs. ”Încă Două Lozuri” este comedia românescă ce promite succes şi pe plan internaţional. Aceasta este continuarea celebrei peliculei “Două Lozuri” lansată acum şapte ani.

Primul film a bătut recordul comediilor româneşti, fiind vizionat de peste 130.00 de spectatori în sălile de cinematografie. De asemenea, comedia s-a bucurat de suuces şi pe platformele de streaming, inclusiv pe Netflix.

Un nou film românesc pe Netflix

Filmul românesc de pe Netflix readuce la viaţă cele trei personaje pline de umor: Sile, Daniel şi Pompei. Aceştia vor avea parte de sitaţii neprevăzute şi pline de umor autentic românesc.

Din distrubuţia filmului fac parte şi alţi comediaţi români precum Mihai Bobonete, Ilona Brezoianu, Rodica Lazăr şi Iulian Postelnicu. Îndrăgiţii actori vor aduce hohote de râs în casele românilor, dar şi în cinematograme, aşa cum fac de fiecare data atunci când apar pe micile ecrane.

Inedit este faptul că pelicula “Încă Două Lozuri” a fost filmată pe parcursul a doar 20 de zile în perioada septembrie 2022 – mai 2023. Filmările pentru noua producţie au avut loc în multe dintre locaţiie unde s-a filmat şi prima parte, “Două Lozuri”.

De asemenea, regizorul a adus în fața publicului peisaje de neuitat, comediat incluzând scene filmate în orașe precum Slatina, Craiova, Curtea de Argeș, Alexandria și Giurgiu.

„Încă Două Lozuri”, un posibil film de succes internaţional

Regizorul Paul Negoescu promite să continue succesul primului film, “Două Lozuri”. Noua peliculă românescă are toate şansele să cucerească abonaţii Netflix din întreaga lume. Filmul vine la pachet cu un scenariu captivant, situaţii indite şi comice, dar şi cu actori mari din lumea comediei româneşti. Filmul românesc de pe Netflix va fi lansat luna aceasta pe platforma de streaming şi este gata să facă furori printre amatorii de comedie.

Prima peliculă, “Două Lozuri”, a avut un succes neașteptat atât pe plan național, dar și pe plan internațional. Comedia a avut premiera în anul 2016 la TIFF și a adunat mii de aprecieri din partea publicului.

Filmul a fost distrubuit pe platformele de streaming HBO Max și Netflix și a avut parte de încasări record. Luând toate aceste criterii în calcul, continuarea pelicului promite să aibă cel puțin același succes pe care l-a avut și prima parte a filmului.

Please follow and like us:
Pin Share