Incendiu în Buzău. O bătrână de 80 de ani a ars de vie în propria casă

Incendiu în Buzău. O bătrână de 80 de ani a ars de vie în propria casă

Un incendiu violent a izbucnit în casa unei femei în vârstă de 80 de ani. Aceasta a ars de vie și a fost descoperită de pompieri în locuința sa din satul Costieni, comuna Ziduri, județul Buzău.

O femeie a ars de vie în propria casă

Conform informațiilor oferite de ISU Buzău, citate de News.ro, la incendiu au fost trimise pentru intervenție două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD, în timp ce o a treia autospecială a fost solicitată să vină.

Toate aparțin Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat. Incendiul afectat o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, iar pompierii lucrau pentru stingerea flăcărilor încă în jurul orei 9 dimineața, după ce incendiul ar fi pornit la ora 08:47.

De asemenea, în interiorul casei, aceștia au găsit trupul neînsuflețit al unei femei de 80 de ani. De asemenea, o butelie care prezenta risc de explozie a fost scoasă în siguranță.

Cauza exactă a incendiului va fi determinată după ce focul va fi stins complet, iar oamenii legii vor putea efectua o anchetă la fața locului pentru a stabili cele întâmplate.

Un alt incendiu a curmat viața unui bărbat

Într-un alt incident, un bărbat de 44 de ani a fost găsit carbonizat după un incendiu ce s-a declanșat, cel mai probabil, din cauza unei țigări uitate aprinse, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

Conform surselor oficiale, citate de Agerpres, pompierii au intervenit de urgență pentru stingerea unui incendiu care a afectat o locuință în localitatea Vadu Săpat din județul Prahova.

În momentul în care au sosit echipajele de pompieri, incendiul se manifesta la locuința omului pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, iar bărbatul de 44 de ani, prins în interiorul locuinței, a fost găsit carbonizat.

„La finalizarea intervenţiei, pompierii au stabilit că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o ţigară uitată aprinsă, în preajma unor materiale textile (victima ar fi adormit fără să stingă în prealabil ţigara)”, precizează aceeaşi sursă.

Please follow and like us:
Pin Share