Aproximativ 650 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă în această săptămână. Anunțul făcut de Termoenergetica

Aproximativ 650 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă în această săptămână. Anunțul făcut de Termoenergetica

Aproximativ 650 de blocuri rămân fără apă caldă în această săptămână. Acestea se situează în sectoarele 1, 2, 3, 4 și 5. Se efectuează lucrări de înlocuire, modernizare și reparații la rețeaua de termoficare.

Termoenergetica a făcut anunțul

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A a anunțat, marți, că se vor face lucrări de înlocuire, modernizare, reparații la rețeaua de termoficare din Capitală. Pe pagina oficială de Facebook, compania a precizat faptul că reparațiile se vor face pe conductele din sectoarele 1, 2, 3, 4 și 5.

Rețeaua termică primară (conductă Dn 500mm) din zona Căii Grivița din Sectorul 1 va fi în reparații. În această zonă, 20 de blocuri și imobile vor rămâne fără apă caldă până în data de 2 octombrie 2024, ora 23.30.

Lucrări se fac și la rețeaua termică din zona străzilor Orzari, Vidraru, Episcop Damaschin, Apostol Margarit și a Șoselei Mihai Bravu din Sectorul 2. Lucrările se derulează în cadrul proiectului “Reabilitarea sistemului de termoficare aferent Magistralei II Sud – Lot 1 – Obiectiv 4 – tronson C4MB – CM43”. 79 de blocuri sunt afectate până pe data de 5 octombrie, ora 23.00.

De asemenea, se lucrează și la rețeaua termică primară din zona străzii Știrului și a Șoselei Mihai Bravu din Sectorul 3. Modernizările au loc în cadrul proiectului “Reabilitarea sistemului de termoficare aferent Magistralei II Sud – Lot 1 – Obiectiv 1 – tronson CS5 Bobocica – C4MB”. 126 de blocuri vor fi afectate până în data de 05 octombrie 2024, ora 23.00.

În continuare, compania comunică faptul că se efectuează lucrări de modernizare la rețeaua termică primară din zona Șoselei Mihai Bravu, tot din Sectorul 3. Locuitorii a 56 de blocuri vor fi afectați până în data de 5 octombrie, ora 23.00.

Mai departe, se vor executa lucrări de deblindare și reîntregire a conductelor din rețeaua termică primară de pe Șoseaua Olteniței din Sectorul 4. 89 de blocuri vor rămâne fără apă caldă până în data de 4 octombrie, ora 23.00.

Termoenergetica anunță că se lucrează pentru remedierea unei avarii din zona Calea 13 Septembrie cu strada Petre Ispirescu din Sectorul 5. Pentru 346 de blocuri se va sista furnizarea agentului termic pentru apă caldă până data de 3 octombrie 2024, ora 23.00.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute.

Vă reamintim faptul că termenele inițiale de repunere în funcțiune a sistemului de termoficare sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor”, a comunicat Termoenergetica pe pagina oficială de Facebook.

Mai mult, compania a pus la dispoziție informații prin intermediul numerelor de telefon 031.9442 sau 0800.820.002. De asemenea, clienții au la dispoziție mai multe detalii și pe aplicația Termoalert.

Please follow and like us:
Pin Share