O româncă împreună cu fiul ei de 2 ani au dispărut în Italia. Cei doi se aflau într-un centru pentru victimele violenței domestice

O româncă împreună cu fiul ei de 2 ani au dispărut în Italia. Cei doi se aflau într-un centru pentru victimele violenței domestice

O mamă româncă și copilul ei de 2 ani sunt dispăruți fără urmă în Italia. Femeia de 38 de ani din România, pe numele ei Mia Mihai, împreună cu fiul său Alin, în vârstă de doi ani sunt de negăsit.

O mamă româncă și copilul ei de 2 ani sunt de negăsit în Italia

Cei doi erau cazați într-un centru de protecție pentru victimele violenței domestice, situat în Merate, scrie realitatea.net. Potrivit unor informații oficiale, Mia a plecat din centru dimineața, în jurul orei 8:00, dar nu s-a mai întors.

Poliția a fost notificată de dispariția lor și a început imediat căutările, dar localizarea este complicată, deoarece telefonul femeii este închis. Autoritățile din Merate fac apel la public pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea celor doi.

Persoanele care dețin detalii utile sunt rugate să contacteze autoritățile sau să apeleze numărul 0399514000. Situația este extrem de gravă, iar autoritățile speră că intervenția rapidă a comunității va conduce la găsirea celor dispăruți în siguranță, mai scrie sursa citată.

O femeie din România a fost găsită moartă după ce a dispărut

Într-un alt caz, o femeie de 42 de ani, de asemenea din România, a fost descoperită fără viață în grădina unei case abandonate din provincia Mantova, după ce fusese declarată dispărută de sora ei cu o săptămână în urmă, conform Antena 3 CNN.

Principalul suspect, un adolescent de 17 ani, a fost reținut de poliție. Femeia plecase să se întâlnească cu un bărbat pe care îl cunoscuse online, sub pretextul unui interviu pentru un loc de muncă.

Ancheta sugerează că ea ar fi ajuns în locuința tânărului, unde ar fi avut loc un contact intim, urmat de o agresiune care i-a cauzat moartea. Investigația preliminară arată că suspectul ar fi lovit-o pe femeie în zona capului, provocându-i răni fatale.

Nu este clar dacă a încercat să o sufoce. Ulterior, ar fi transportat cadavrul la ruinele unei case abandonate din apropierea locuinței sale, într-o zonă greu accesibilă.

Procurorii au ordonat autopsia pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului și pentru a clarifica modul în care tânărul a transportat corpul femeii. Victima, care trecea printr-o perioadă dificilă după un divorț, spera la un viitor mai bun în Italia, mai scrie Antena 3 CNN.

Please follow and like us:
Pin Share