Cât costă, de fapt, o insulă întreagă. Este spectaculoasă și se află într-o destinație de vacanță preferată a românilor. Prețul o să te mire

Cât costă, de fapt, o insulă întreagă. Este spectaculoasă și se află într-o destinație de vacanță preferată a românilor. Prețul o să te mire

Cât costă o insulă întreagă. Deși pare greu de crezut, cine dispune de bani suficienți poate deveni proprietarul unui colț de Rai.

Se vinde una dintre cele mai frumoase insule din Turcia

Cine vrea să trăiască într-un adevărat colț de Rai, dar pe Pământ, o poate face. Nu oricum, ci doar dacă este dispus să cumpere o insulă. Recent, a fost scoasă la vânzare una dintre cele mai frumoase insule.

Insula Çeçen se află în Turcia și își caută proprietar. Deși prețul ei de vânzare nu este deloc unul mic, doritorii deja au început să apară. Nici nu este de mirare, având în vedere că Turcia este una dintre cele mai ”vânate” destinații de vacanță.

Insula Çeçen a fost scoasă la vânzare de către actualul ei proprietar. Înainte de a face marele anunț, acesta s-a asigurat că prețul este cel potrivit pentru zonă, dar și pentru facilitățile insulei.

Insula Çeçen se află în centrul provinciei Konya, mai exact, pe Lacul Beyșehir. Dată fiind amplasarea sa, mai mulți doritori au venit să o admire și să discute cu actualul proprietar.

Cu cât se vinde Insula Çeçen din Turcia

Potrivit primarului din Gölkaşı, proprietarul insulei nu se lasă înduplecat prea ușor și nici nu vrea să negocieze prețul. Tocmai de aceea, până acum nimeni nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu el.

Proprietarul insulei cere 9 dolari americani pe metru pătrat, iar întreaga insulă are o suprafață de 550.000 de metri pătrați. La un calcul simplu, prețul insulei Çeçen ajunge la aproximativ 5 milioane de dolari.

Viitorul proprietar al insulei Çeçen sigur nu va regreta achiziția făcută. Aceasta nu este o simplă insulă de pe teritoriul Turciei, ci este o insulă specială, cu un potențial uriaș de dezvoltare și de transformare.

Insula Çeçen este accesibilă, iar aici se poate ajunge fie cu barca, fie cu pluta. Inclusiv ambarcațiunile cu marfă de până la 10 tone pot ajunge în dreptul insulei Çeçen.

Insula nu doar că are o poziționare strategică, dar este foarte bine amplasată și din punct de vedere geografic. Peisajul este uimitor, iar priveliștea către muntele Anamas taie respirația oricui.

Please follow and like us:
Pin Share