„E stabil, am stat cu el, e ok”. Când va reveni pe teren Chira, jucătorul Oțelului accidentat în Giulești

„E stabil, am stat cu el, e ok”. Când va reveni pe teren Chira, jucătorul Oțelului accidentat în Giulești

Rapid – Oțelul Galați s-a terminat 0-0. Jucătorul lui Dorinel Munteanu, Cristian Chira, a suferit o accidentare gravă în minutul 48 al partidei. Rareș Pop, impresarul controversat al fotbalistului, a intrat în direct la FANATIK și a purtat o discuție despre starea de sănătate a tânărului.

Rareș Pop, resemnat, a dezvăluit condiția de sănătate a fotbalistului

Rareș Pop a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA, pentru a vorbi despre indicentele la care a fost protagonist în timpul meciului din Giulești. Agentul FIFA a regretat toate cele întâmplate și a discutat ulterior și despre victima de pe teren, Cristian Chira.

„Este bine din ce înțelegem în momentul ăsta, i s-au efectuat niște raze la Spitalul Floreasca în seara jocului. Nu apar niște fracturi osoase, a fost pus diagnosticul de entorsă, în momentul de față, este imobilizat într-o atelă ghipsată. Probabil că într-o săptămână, cel târziu, i se va efectua un RMN și vom ști mai multe amănunte. 

Cred că nu vorbim de o perioadă mai lungă de 2 luni de zile departe de gazon. (n.r. cu puțin noroc, poate chiar mai puțin) Să dea Domnul. Am stat cu el zilele acestea, este pozitiv și toată lumea este alături de el, asta este cel mai important. Și familia este acum OK, este liniștită.”, a declarat Rareș Pop la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, live în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30.

Agentul FIFA al tânărului jucător a fost protagonistul unui scandal de proporții largi. Totul s-a întâmplat în momentul în care ziariștii își făceau treaba și au verificat starea de sănătate lui Chira. Pop a reacționat nervos și a împins în gardul de metal din Giulești un ziarist de la publicația iAMSport.

Jurnalistul de la FANATIK, Iulian Stoica, a primit amenințări cu bătaia din partea agentului. Apoi, după ce scandalul a luat amploare pe internet, managerul a primit o amendă de 500 de lei și un an interdicție pe stadion din partea Jandarmeriei.

Cristian Chira, la doar al 4-lea meci în tricoul Oțelului

Cristian Chira a strâns doar 4 meciuri sub comanda lui Dorinel Munteanu. Tânărul de 21 de ani a venit la Galați în vara aceasta gratuit de la echipa de U19 a CFR Cluj-ului.

Conform publicației Transfermarkt, fotbalistul născut în Dej are cota de piață în valoare de 175.000 de euro. A început fotbalul la Viitorul Mihai Georgescu din Cluj, apoi la echipele de juniori ale CFR-ului.

A jucat timp de 4 sezoane la Unirea Dej, formație la care a avut cele mai bune rezultate. A strâns în cele 76 de partide din toate competițiile un număr de 5 goluri și 4 pase decisive. Joacă pe poziția de mijlocaș defensiv și central.

Debutul în Superliga României l-a avut cu Oțelul Galați. Încă din etapa 1, Dorinel Munteanu l-a intordus un 1 minut pe tânăr în meciul contra Botoșani-ului. Partida cu Rapid a fost prima începută de Chira drept titular.

DEZVĂLUIRI | Cum A REACȚIONAT David Maftei, JUCĂTORUL AMENINȚAT de Dorinel Munteanu

Please follow and like us:
Pin Share