Dinu Șerban, avocatul acuzat că și-a bătut crunt fosta iubită, arestat pentru 30 de zile

Dinu Șerban, avocatul acuzat că și-a bătut crunt fosta iubită, arestat pentru 30 de zile

Judecătorii din Iași au luat o nouă decizie față de avocatul Dinu Șerban, acuzat că și-a bătut crunt fosta iubită, și au decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

O nouă decizie a judecătorilor față de avocatul din Iași care și-a bătut fosta iubită: Dinu Șerban, arestat preventiv

La începutul acestei săptămâni, avocatul Dinu Șerban era reținut pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de omor, după ce în urmă cu două săptămâni și-a desfigurat în bătaie fosta iubită.

Între timp, față de suspect a fost luată o nouă decizie. Marți, 1 octombrie, avocatul ieșean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor. Decizia aparține magistraților Curții de Apel Iași.

Individul a fost adus, marți, în fața instanței de judecată, iar magistrații Curții de Apel au decis emiterea mandatului de arestare pentru 30 de zile. ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași (…).

În baza art.202 și art. 223 alin. (2) Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului ŞERBAN DINU, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor prevăzută de art. 32 alin. (1) Cod penal raportat la art. 188 alin. (1) Cod penal, pe o perioadă 30 de zile”, este precizat în minuta instanței.

Dinu Șerban și-a mutilat practic fost iubită, o tânără de 34 de ani

Evenimentul care l-a trimis după gratii pentru cel puțin o lună pe Dinu Șerban s-a petrecut la mijlocul lunii trecute. Pe 17 septembrie, acesta ar fi încercat să întrețină relații sexuale, prin constrângere, cu o femeie care i-a fost iubită. Totul s-a petrecut într-un hotel din Iași.

Victima, care nu locuiește în România, venise în țară să-și vadă părinții. Cei doi au ieșit la o masă într-un restaurant. Ulterior, avocatul s-a autoinvitat la hotelul unde locuia femeia.

Aici, Șerban a încercat să o agreseze sexual pe tânăra în camera ei de hotel, dar aceasta a opus rezistență. Furios, individul și-a lovit cu bestialitate fosta parteneră și a lăsat-o într-o stare critică.

”Am intrat la toaletă și după ce am ieșit, el era dezbrăcat, s-a urcat pe mine, a vrut să mă violeze, eu l-am împins cu picioarele, cu toate forțele mele, și de acolo a pornit violența, să-mi dea cu palmele și cu pumnii.

A încercat să mă omoare, pentru că mi-a băgat pumnul în gât, de asta sunt foarte rănită în gură și nu mă pot alimenta. M-a luat de păr și m-a dat cu capul de mochetă. Nu știu cum de am scăpat din mâinile lui, am ieșit țipând din hotel și m-a văzut recepționistul plină de sânge și a chemat ambulanța și poliția.

Nici mie nu-mi vine să cred când mă uit în oglindă, mi se pare că sunt un monstru. Vreau să plătească pentru ceea ce mi-a făcut, nicio femeie nu merită asta”, a declarat Gabriela Bordica, pentru Bzi.ro.

Please follow and like us:
Pin Share