Se fac angajări la Lidl și Kaufland. Ce salarii oferă cele două mari companii

Se fac angajări la Lidl și Kaufland. Ce salarii oferă cele două mari companii

Hipermarketuri-le Lidl și Kaufland fac angajări. Este nevoie de forţă de muncă pe piața alimentară, iar marile lanțuti de hipermarket-uri, Lidl și kaufland, își caută angajați.

Oferta salarială este una de nerefuzat, iar pe langă asta, angajații beneficiază de tichete de masă şi zile de concediu în plus. Cei ce sunt în căutarea unui de loc de muncă sunt aşteptaţi cu braţele deschise de către retailari.

Lidl și Kaufland fac angajări

Lanțul de hipermarket-uri Lidl și Kaufland sunt în căutare de noi angajați în această perioadă. Posturile sunt diverse, incluzând și cele de lucrători în depozite. Compania Lidl oferă un salariu brut lunar de 7.200 de lei, această sumă incluzând salariu brut, tichete de masă, prime și sporuri.

“99% dintre cei peste 12.000 de colegi din echipa Lidl au contract pe perioadă nedeterminată și aproape 1000 dintre ei sunt alături de noi din 2011, când am intrat pe piața din România. Investim constant în formarea și dezvoltarea tuturor membrilor echipei noastre, indiferent de poziție sau experiență.

Astfel, orice coleg din magazine, depozite sau sediile administrative are posibilitatea de a-și dezvolta carieră împreună cu Lidl, inclusiv prin promovarea pe poziții de management. Anual, echipa Lidl participă la peste 450.000 de ore de training”, susţine retailaerul.

Ce salarii oferă Kaufland

Şi Kaufland este în cautarea de noi angajaţi. Dacă cei de la Lidl oferă 7.200 de lei brut lunar, Kazfland pune la bătaie 6.400 de lei brut plus bonuri de masă, bonusuri şi asigurarea medicală privată.

Angajaţii pot beneficia de sporuri pentru lucrul în turele de noapte sau în weekend-uri. Această oportunitate conferă un avantaj, deoarece lucrătorii îşi pot mării semnificativ veniturile.

De asemenea, Kaufland vine următoarea ofertă: contract de muncă pe o perioadă nedeterminată, salariu de 6.400 de lei brut, adică aproximativ 3.750 de lei net, bonuri de masă. Nu lipsesc nici creşterile salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului.

Pe de altă parte, Lidl oferă un salariu de 7.200 de lei brut lunar, adică aproximativ 4.200 de lei net lunar. De asemenea, transportul este asigurat, plata orelor suplimentare şi cel puţin un weekend liber pe lună. Există două zile libere de Crăciun şi Paşte, dar şi zile de concediu în plus.

Please follow and like us:
Pin Share