(P) Aston Villa – Bayern Munchen, meciul de Liga Campionilor care promite o plasă de goluri

(P) Aston Villa – Bayern Munchen, meciul de Liga Campionilor care promite o plasă de goluri

Miercuri, 2 octombrie, sunt programate nu mai puțin de nouă meciuri în etapa secundă din Liga Campionilor. Printre acestea se numără și duelul Aston Villa – Bayern Munchen, un meci care pe Betano se trăiește la alt nivel cu noua opțiune de pariere Bet Builder Boost.

Ce este Bet Builder Boost

Pentru a profita de opțiunea exclusivă de pariere Bet Builder Boost tot ce trebuie să faci este să construiești un pariu de tip Bet Builder la meciul Aston Villa – Bayern Munchen pariu care să conțină cel puțin trei selecții (fiecare având o cotă de minimum 1.50), iar cota totală să fie de peste 5.00. Astfel, vei deveni eligibil pentru un extra câștig maxim de 25% adăugat la potențialul câștig pe biletul creat cu Bet Builder. Pentru a profita de boost, odată devenit eligibil pentru acest extra câștig, trebuie activat butonul aflat în continuarea selecțiilor de pe bilet.

Aston Villa – Bayern Munchen (miercuri, 2 octombrie, ora 22:00)

Rezultat final – Bayern Munchen (cota 1.78)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 2.18)
Marcator Harry Kane oricând – (cota 1.80)
Cornere – Peste 9.5 (cota 1.93)
Total cartonașe – Sub 4.5 (cota 1.75)

Pe cele cinci selecții de mai sus, cu Bet Builder activat, am obținut cota 13.50, pe același bilet, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 675 de lei, la care se adaugă extra câștigul de 25% oferit de Betano prin opțiunea Bet Builder Boost.

Bayern Munchen este primul lider al noii faze principale din Liga Campionilor, după victoria uriașă obținută în prima etapă pe teren propriu contra celor de la Dinamo Zagreb, scor 9-2.

Bavarezii au marcat nu mai puțin de 21 de goluri în ultimele patru meciuri disputate în toate competițiile.

Nici în meciurile disputate de Aston Villa până acum nu au fost lipsite de goluri. Șapte din cele opt meciuri susținute de echipa din Birmingham au avut cel puțin trei goluri marcate.

În doar patru din ultimele 14 meciuri disputate cei de la Bayern Munchen au scăpat fără gol încasat.

După patru victorii consecutive ambele echipe au remizat în competițiile interne înaintea duelului direct. Aston Villa a făcut 2-2 pe terenul lui Ipswich Town, în timp ce Bayern a înregistrat un 1-1 pe teren propriu contra campioanei Germaniei din sezonul trecut, Bayer Leverkusen.

Bayern a câștigat toate cele patru meciuri jucate sezonul acesta în deplasare, cu 18 goluri marcate și doar trei primite.

Pe teren propriu, Aston Villa a adunat trei victorii și a suferit o înfrângere (0-2 cu Arsenal), toate la nivelul campionatului englez Premier League.

Bayern deține recordul de meciuri fără înfrângere în faza grupelor din Liga Campionilor, cu 37 de victorii și 4 înfrângeri în 41 de meciuri consecutive.

Pentru Aston Villa este primul meci din istorie pe teren propriu în Liga Campionilor. În prima etapă, trupa engleză a câștigat categoric în deplasare cu Young Boys Berna, scor 3-0.

Cele două cluburi au mai fost adversare o singură dată, în finala Cupei Campionilor Europeni din 1982. Aston Villa a câștigat acel meci, cu 1-0, pe De Kuip din Rotterdam, printr-un gol marcat în partea secundă de Peter Withe. A fost al șaselea an consecutiv în care o echipă din Anglia cucerea principala competiție a fotbalului european.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga Campionilor, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Please follow and like us:
Pin Share