Jose Mourinho e gata de nuntă! ”The Special One” își mărită unica fiică. Cu ce afaceri se ocupă norocosul ginere

Jose Mourinho e gata de nuntă! ”The Special One” își mărită unica fiică. Cu ce afaceri se ocupă norocosul ginere

”The Special One” Jose Mourinho a făcut un pas în spate în cariera de antrenor, el aflându-se acum la cârma echipei turce Fenerbahce. În schimb, cunoscutul antrenor portughez traversează o perioadă fericită pe plan familial, fiica sa Matilde pregătindu-se de nuntă.

Jose Mourinho e antrenor la Fenerbahce, echipă care joacă în Europa League, alături de FCSB

Jose Mourinho e departe de gloria de odinioară, care l-a făcut unul dintre cei mai decoraţi antrenori din istoria fotbalului. Lusitanul a câştigat campionate în patru ţări diferite, este unul dintre puţinii care a cucerit Liga Campionilor cu două echipe diferite, în cazul lui cu FC Porto şi Inter, şi e singurul tehnician care se poate lăuda în CV cu toate cele trei competiţii continentale existente în prezent.

Timp de 20 de ani, din 2004 până în 2024, Jose Mourinho a activat ca antrenor în Anglia, Italia şi Spania. În această vară, după despărţirea de AS Roma, portughezul a acceptat oferta turcilor de la Fenerbahce, una dintre echipele care joacă în faza principală din Europa League, alături de FCSB, care a debutat cu o victorie concludentă, 4-1 cu RFS Riga.

Unul dintre secretele cu care Jose Mourinho, un apropiat al impresarilor Giovanni şi Victor Becali, a reuşit să se remarce ca antrenor, în ciuda faptului că a fost un fotbalist mediocru, e legat de viaţa familială. ”The Special One” e căsătorit încă din 1989 cu Matilde “Tami” Faria, pe care a cunoscut-o în adolescenţă. Cei doi au împreună doi copii, fiica Matilde, născută în 1996 şi fiul Jose Mario Jr., apărut pe lume patru ani mai târziu.

Fiica lui Jose Mourinho are 28 de ani şi se pregăteşte de nunta cu un afacerist de succes

Trecerea timpului a făcut ca Jose Mourinho să se afle acum într-un moment extrem de fericit al vieţii, acela în care îşi va mărita unica fiică. La 28 de ani, Matilde Mourinho se pregăteşte de nunta cu Danny Graham, bărbatul cu care se află într-o relaţie de aproximativ 7 ani.

Nunta fiicei lui Jose Mourinho e programată la 12 octombrie, într-o perioadă în care renumitul antrenor este liber, dată fiind perioada rezervată meciurilor echipelor naţionale. Cel mai probabil, conform presei internaţionale, evenimentul va avea loc în orăşelul portughez Azeitao.

După ce şi-a finalizat studiile la Londra, Matilde Mourinho a intrat puternic în lumea modei şi a afacerilor, înfiinţând două branduri de succes, cel mai cunoscut fiind legat de bijuteriile care îi poartă numele. Matilde și-a demonstrat abilitățile antreprenoriale, acumulând o experienţă de peste un deceniu în business.

De altfel, conform specialiştilor, fiica lui Jose Mourinho are o avere estimată la câteva milioane de euro. Comparativ, celebrul său tată este evaluat la peste 100 de milioane de euro în ceea ce priveşte câştigurile financiare acumulate de-a lungul unei cariere impresionante.

Presa britanică a remarcat faptul că viitorul ginere al lui Jose Mourinho, Danny Graham, poartă fără nicio legătură  numele unui fost fotbalist trecut pe la echipe precum Watford şi Blackburn. Nu e decât o coincidenţă, viitorul soţ al fiicei lui Jose Mourinho fiind un afacerist de succes, co-fondator al unei agenţii de consultanţă imobiliară.

Please follow and like us:
Pin Share