UEFA Champions League, etapa 2. Programul și televizările meciurilor. RB Salzburg – Brest și Stuttgart – Sparta Praga încep la 19:45

UEFA Champions League, etapa 2. Programul și televizările meciurilor. RB Salzburg – Brest și Stuttgart – Sparta Praga încep la 19:45

După o pauză de o săptămână, UEFA Champions League revine cu etapa 2. Sunt programate meciuri marți și miercuri, revenindu-se astfel la programul obișnuit, după ce în prima etapă s-au jucat câteva partide și joi.

Live video UEFA Champions League, etapa 2. Arsenal – PSG, Barcelona – Young Boys, Leverkusen – AC Milan, Aston Villa – Bayern și Lille – Real Madrid sunt meciurile săptămânii

Prima etapă din UEFA Champions League a oferit câteva meciuri foarte atractive, precum și rezultate spectaculoase. Runda prin care a fost inaugurat noul format al celei mai importante competiții continentale va rămâne mereu în istorie datorită rezultatului din Bayern – Dinamo Zagreb. Nemții s-au impus cu 9-2, devenind prima echipă din istorie care marchează nouă goluri într-o partidă din Liga Campionilor.

În etapa a doua, Bayern joacă mâine la Birmingham, cu Aston Villa, formație care a câștigat competiția în 1982. Până atunci, marți se joacă două partide de la 19:45, iar la 22:00 sunt programate duelurile granzilor, în frunte cu Arsenal – PSG, Barcelona – Young Boys, Inter – Steaua Roșie Belgrad și Bayer Leverkusen – AC Milan.

Duelul din Germania se anunță a fi foarte interesant. Leverkusen a obținut o remiză prețioasă pe Allianz Arena, în weekend, iar AC Milan vine după două victorii consecutive în Serie A, prima dintre ele contra rivalei de la Inter.

Tot marți joacă și Manchester City, pe terenul celor de la Slovan Bratislava. Miercuri intră în scenă, în afară de Bayern, și Real Madrid, care se deplasează la Lille. Liverpool primește vizita celor de la Bologna. iar Benfica – Atletico Madrid este un duel care s-ar putea oricând disputa în fazele superioare ale competiției. Așadar, fanii au toate motivele să urmărească cu atenție o nouă etapă a Ligii!

Programul televizărilor meciurilor din UEFA Champions League, etapa 2

Prima Sport și Digisport le oferă din nou fanilor din România posibilitatea să urmărească meciurile din Liga Campionilor. Poți vedea etapa 2 din UCL LIVE VIDEO și pe site-ul nostru, FANATIK.ro. Iată programul etapei a doua:

Marți, 1 octombrie

ora 19:45 Salzburg – Brest (Prima Sport 2, Digisport 2)
ora 19:45 Stuttgart – Sparta Praga (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 22:00 Arsenal – PSG  (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 22:00 Barcelona – Young Boys (Prima Sport 2, Digisport 2)
ora 22:00 Borussia Dortmund – Celtic
ora 22:00 Inter – Steaua Roșie Belgrad (Prima Sport 5)
ora 22:00 Bayer Leverkusen – AC Milan (Prima Sport 3, Digisport 3)
ora 22:00 PSV – Sporting Lisabona
ora 22:00 Slovan Bratislava – Manchester City (Prima Sport 4, Digisport 4)

Miercuri, 2 octombrie

ora 19:45 Girona – Feyenoord (Prima Sport 2, Digisport 2)
ora 19:45 Șahtior – Atalanta (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 22:00 Aston Villa – Bayern (Prima Sport 3, Digisport 2)
ora 22:00 Benfica – Atletico Madrid (Prima Sport 5)
ora 22:00 Dinamo Zagreb – AS Monaco
ora 22:00 Lille – Real Madrid (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 22:00 Liverpool – Bologna (Prima Sport 2, Digisport 3)
ora 22:00 RB Leipzig – Juventus (Prima Sport 4, Digisport 4)
ora 22:00 Sturm Graz – Club Brugge

Clasament UEFA Champions League, înainte de etapa 2

Pentru prima dată în istorie, UEFA Champions League are un clasament. Formatul competiției s-a schimbat, iar grupele s-au transformat într-o singură ligă. Iată cum arată ierarhia din Liga Campionilor, după prima rundă disputată:

Here is how the the #UCL table stands after the first week, it still feels a bit strange doesn’t it 🤣 pic.twitter.com/YOM5qnL0HB

— SleeperFootball (@SleeperFooty) September 19, 2024

Cote la pariuri pentru meciurile din etapa 2 a UEFA Champions League

Pentru pariori, runda a doua din UEFA Champions League vine cu o serie de meciuri atractive. Iată câteva cote pe care le-am selectat pentru tine:

Stuttgart – Sparta Praga – 1 solist are cota 1,42
Arsenal – PSG – ambele marchează are cota 1,70
Leverkusen – AC Milan – ambele marchează are cota 1,55
Benfica – Atletico Madrid – X2 are cota 1,40
Lille – Real Madrid – 2 solist are cota 1,60
Liverpool – Bologna – peste 2,5 goluri are cota 1,47

Live video UEFA Champions League, etapa 2. Update-uri live, rezumate și golurile

Pe FANATIK.ro ai acces la toate informațiile cheie despre meciurile din runda a doua a UEFA Champions League. Aici găsești, în timp real, scorurile și marcatorii, precum și acces la meciurile LIVE VIDEO.

La finalul partidelor de miercuri, îți vom oferi clasamentul actualizat al fazei ligii și informații despre cum poți găsi rezumatele video ale celor mai interesante partide din Liga Campionilor!

Please follow and like us:
Pin Share