Cum le testează Nelson Mondialu pe femeile din viața fiului său adoptiv, Livian: ”Nora mea are tot ce trebuie”. Exclusiv

Cum le testează Nelson Mondialu pe femeile din viața fiului său adoptiv, Livian: ”Nora mea are tot ce trebuie”. Exclusiv

Toată lumea știe cât este de controversată familia lui Nelson Mondialu, și mai ales cât de vocal este tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, atunci când ceva îl nemulțumește. Așa se face că, acum FANATIK vine cu noi declarații exclusive despre testele la cate le-a supus pe iubitele fiului său adoptiv. Niciuna nu a scăpat, nici măcar nora, Alexandra.

Nelson Mondialu i-a alungat toate iubitele lui Livian: ”M-am dat peste cap și le-am dat afară”

În urmă cu doar câteva săptămâni, Nelson Mondialu a fost socru mare. Fiul său adoptiv, Livian, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Alexandra. Asta nu înainte ca Nelson să o testeze și să vadă sigur că, de această dată, fata este potrivită pentru băiatul lui. Întrebat de reporterul FANATIK ce criterii trebuia să îndeplinească, acesta ne dezvăluie, în premieră, că trebuia să fie și frumoasă, și deșteaptă, și, de asemenea, să provină dintr-o familie bună.

Nora, Alexandra, este o fată din lumea bună. Familia ei e o familie extraordinară. Pe lângă faptul că este și frumoasă, este și deșteaptă”, a mărturisit Nelson Mondialu.

Cunoscutul tiktoker, că de ceva timp a devenit unul dintre cei mai virali de pe platformă, continuă spunându-ne: ”La fata asta n-am găsit nimic. Nu i-am găsit vreun defect. Nu pot spune că are ceva să nu-mi placă. E frumoasă, arată bine, e înaltă. Are tot ce-i trebuie. Deșteaptă. Și, până la urmă ce își dorește fiecare părinte? Ca al lui copil să fie bine”.

”Nu ne-am bătut, nu ne-am omorât”

Chiar dacă acum s-a așezat la casa lui, Livian de la Puterea Dragostei a mai avut și alte relații, unele dintre ele, chiar publice. Cu unele dintre femeile care i-au călcat pragul casei, Nelson Mondialu nu a fost de acord, motiv pentru care, ne dezvăluie că nu a stat cu mâinile în sân. Din contră, s-a dat peste cap și le-a eliminat din viața fiului său adoptiv.

Trebuie să știi precizez că, mie dacă nu mi-a plăcut fata cu care ieșea Lobo, am făcut orice, m-am dat peste cap și le-am dat afară”, a explicat Nelson, pentru FANATIK.

Nelson l-a crescut pe Livian ca pe copilul lui de sânge, fără să se gândească nicio secundă că ar fi adoptat. De aceea, i-a fost alături la orice pas. Și la bine, dar mai ales la rău. Așa că, în ziua nunții acesta le-a urat să aibă parte de o căsnicie așa cum a avut el cu ”muierea” lui. Fără certuri, fără bătăi în 31 de ani de mariaj.

Exact asta le-am spus eu la nuntă. Să aveți parte de ce am avut eu cu muierea mea în acești 31 de ani. Nu m-am despărțit niciodată. Nu ne-am bătut, nu ne-am omorât”, a mai zis tiktokerul.

Ce nu i-a acceptat niciodată tiktokerul soției lui?

Sincer din cale afară și pus pe glume ca de obicei, Nelson Mondialu a recunoscut că a mai umblat și pe la alte domnițe, dar mereu a venit acasă. În ceea ce o privește pe cea care i-a fost alături atâția ani, acesta pare sigur că a fost mereu de casă. Întrebat dacă i-ar fi acceptat infidelitatea partenerei lui, acesta nu mai răspunde cu aceeași veselie. Vocea i se schimbă la secundă, răspunzând scurt: ”Era valea!”.

”Eu am mai călcat strâmb. Cam tot timpul. Dar, mereu am venit acasă. De ea nu știu, dacă o făcut-o și n-am aflat, e foarte șmecheră. E foarte deșteaptă. N-am prins-o. Dacă o făceam, nu mai era cu mine. Era valea!”, a încheiat Nelson Mondialu.

Please follow and like us:
Pin Share