Lidl bagă la ofertă produsul Parkside pe care foarte mulți români îl caută. E la raft de joi, 3 octombrie, costă 49.99 de lei și se va vinde foarte repede

Lidl bagă la ofertă produsul Parkside pe care foarte mulți români îl caută. E la raft de joi, 3 octombrie, costă 49.99 de lei și se va vinde foarte repede

Lidl bagă la ofertă produsul Parkside pe care foarte mulți români îl caută. E la raft de joi, 3 octombrie, costă 49,99 de lei și se va vinde foarte repede. Poate fi găsit în magazinele din întreaga țară o perioadă destul de scurtă.

Lidl are la vânzare un produs Parkside căutat de foarte mulți clienți din România. E disponibil de joi, 3 octombrie, și are un preț de 49,99 lei

Lidl are la vânzare un produs Parkside căutat de foarte mulți clienți din România. E disponibil de joi, 3 octombrie, și are un preț de 49,99 lei. Retailerul anunță că este vorba de un obiect dorit de multe persoane.

Mai exact, este vorba de un organizator pentru piese mici, care dispune de 33 de sertare transparente pentru depozitarea fără praf a uneltelor și accesoriilor. De asemenea, include 32 de separatoare și 33 de etichete autoadezive.

În plus, mai are și 17 sertare pentru depozitarea uneltelor și accesoriilor, precum și 8 separatoare și 17 etichete autoadezive de etichetare. Se poate achiziționa numai o perioadă scurtă, de pe 3 octombrie 2024 până la finalul săptămânii.

Așadar, produsul Parkside se găsește pe rafturile de la Lidl până duminică, 6 octombrie 2024, având un cost extrem de mic. Cumpărătorii trebuie să scoată din buzunar doar 49,99 lei, oferta fiind valabilă în limita stocului disponibil.

Lidl, prețuri avantajoase la produsele Parkside

Lidl a semnat o colaborare de lungă durată cu Parkside, care au o gamă largă de produse pentru tot felul de treburi casnice. Clienții pot achiziționa unelte pentru a construi, a repara sau a crea diverse lucruri în curte sau în locuință.

Retailerul se bucură de prețuri avantajoase la acestea de fiecare dată, așa cum este și în cazul pânzei de fierăstrău circular. Aceasta se vinde cu suma de doar 14,99 lei, în timp ce discul de fierăstrău circular este 29,99 lei.

De asemenea, clienții care trec pragul magazinelor perioada aceasta pot achiziționa reflector de lucru cu acumulator. Acesta are o putere de ieșire USB de 5 V, 2,1 A, în timp ce puterea de intrare USB (tip C) este 5 V, 2,0 A.

Prețul se ridică la valoarea de 99,99 lei. Lidl dispune și de accesorii pentru șlefuire la costul de numai 14,99 lei. Mai mult decât atât, clienții pot pune în coșul de cumpărături și șuruburi pentru gips-carton la doar 24,99 lei, conform catalogului online.

Please follow and like us:
Pin Share