Drogat, un bărbat din Alba s-a dat drept polițist pentru a-și ajuta un prieten. Cei doi au răpit-o pe fosta iubită a acestuia

Drogat, un bărbat din Alba s-a dat drept polițist pentru a-și ajuta un prieten. Cei doi au răpit-o pe fosta iubită a acestuia

Caz halucinant în județul Alba, aici unde un bărbat drogat s-a dat drept polițist cu scopul de a-și ajuta un prieten să-și răpească fosta iubită. Cum au procedat cei doi indivizi?

Un bărbat din Alba s-a dat drept polițist, ajutându-și prietenul să-și răpească fosta iubită

Pe data de 3 septembrie, bărbații s-au întâlnit și au consumat împreună substanțe interzise, în timp ce s-au plimbat cu mașina, potrivit procurorilor. Ulterior, unul dintre ei a venit cu ideea să-și răpească fosta parteneră.

I-a propus prietenului său să meargă în fața locuinței acesteia și să-i spună că este agent de poliție în cadrul DIICOT. Planul a fost pus în aplicare, ba chiar femeii i-a fost prezentată o insignă de poliție.

Individul care a pretins că este polițist i-a spus că trebuie să-l însoțească pentru a fi audiată la sediul poliției din Alba Iulia. Femeia a fost mințită că fostul ei iubit este cercetat și ar urma să fie închis, iar ea trebuie să dea declarații la poliție cu privire la acest caz.

La discuție a participat și fostul partener al acesteia, confirmându-i că este vizat de o așa-zisă anchetă. Prin urmare, femeia a fost convinsă că trebuie să urce în autoturismul în care se aflau cei doi.

Indivizii au fost trimiși în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal

Bărbatul „a adoptat o atitudine speriată, pentru a o convinge să se urce în maşină, iar aceasta, de teamă şi având convingerea că S.M.I. este poliţist şi fără să cunoască înţelegerea intervenită între cei doi inculpaţi, s-a urcat în maşina inculpatului S.M.I”, arată procurorii.

În cele din urmă, aceasta și-a dat seama că a picat în plasa lor și a fost ținută cu forța în mașină, pe traseul Ighiu-Alba Iulia-Ighiu. Femeia a manifestat „pe întreaga durată a deplasării o vădită stare de temere, observată de ambii inculpaţi”.

Cei doi indivizi au fost trimiși în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Totodată, bărbatul care a pretins că este polițist DIICOT se află în arest preventiv de pe 7 septembrie.

Potrivit oamenilor legii, pe 3 și 6 septembrie a condus mașina fără să aibă permis auto. De altfel, autoturismul condus pe 3 septembrie avea numere de înmatriculare montate de la o altă mașină.

 

Please follow and like us:
Pin Share