Anunțul toamnei: Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers! Primele imagini cu mijlocașul român înainte de meciul cu Lyon

Anunțul toamnei: Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers! Primele imagini cu mijlocașul român înainte de meciul cu Lyon

Ianis Hagi a primit o veste excelentă: internaționalul român s-a alăturat din nou antrenamentelor echipei mari a celor de la Glasgow Rangers, înaintea meciului  împotriva celor de la Olympique Lyon, din Europa League.

Ianis Hagi a revenit în prima echipă la Rangers

După o perioadă extrem de dificilă la Rangers, mijlocașul ofensiv al naționalei României se bucură, în sfârșit, de o veste pozitivă. Clubul scoțian a publicat pe pagina oficială de Twitter o serie de fotografii de la ultimul antrenament, iar Ianis Hagi apare și el în imagini.

💪 @IanisHagi10 back in training. pic.twitter.com/1sKZltX4iu

— Rangers Football Club (@RangersFC) October 1, 2024

În ultimele săptămâni, Ianis Hagi s-a antrenat și a jucat pentru echipa secundă a celor de la Rangers. El nu a fost inclus în lotul pentru Europa League și campionat, însă pare că antrenorul echipei a cedat presiunii, iar internaționalul român ar putea primi, în viitor, o nouă șansă.

Ianis Hagi s-a înțeles cu oficialii de la Rangers. Anunțul scoțienilor

Jurnaliștii scoțieni de la Rangers Review au anunțat că, deși Ianis Hagi nu și-a găsit un alt angajament în perioada de transferuri, a ajuns, în cele din urmă, la o înțelegere cu oficialii clubului. Antrenorul echipei, Philippe Clement, a decis să îi ofere o nouă șansă după ce a purtat discuții cu jucătorul și agentul său.

Cu toate acestea, Hagi Jr. nu va putea evolua în meciul împotriva celor de la Olympique Lyon pe Ibrox. Mijlocașul nu a fost inclus pe listele UEFA, iar până la următoarea perioadă de transferuri nu are dreptul să joace în competițiile europene pentru echipa scoțiană.

Philippe Clement părea să nu aibă intenția de a-l reintegra pe Ianis Hagi în lot. Antrenorul belgian a declarat în repetate rânduri că situația fotbalistului nu depinde de el și chiar sublinia că nu vede un viitor pentru mijlocaș la Rangers. Totuși, lucrurile par să fi luat o turnură neașteptată.

„Am spus aceste lucruri deja și cu ultimele ocazii în care am mai fost întrebat. Situația nu s-a schimbat deloc (n.r. cu privire la Ianis Hagi). Nu este doar decizia mea în acest sens. Așa că vom vedea ce va aduce viitorul.

Văd eu că se schimbă ceva? Nu! Am zis doar că situația nu s-a modificat pentru moment, așa că nu există niciun motiv să mergem mai departe în acest sens”, spunea acum câteva săptămâni Philippe Clement.

Știre în curs de actualizare.

Please follow and like us:
Pin Share