Copil de 12 ani jefuit de o tânără după ce i-a cerut telefonul să comande un serviciu de tip ride-sharing. Fata a fost reținută

Copil de 12 ani jefuit de o tânără după ce i-a cerut telefonul să comande un serviciu de tip ride-sharing. Fata a fost reținută

Gest revoltător al unei tinere de 20 de ani din Timișoara. Fata a ajuns pe mâna poliției și reținută pentru 24 de ore, fiind acuzată că ar fi jefuit un băiat de 12 ani, conform unei declarații a Poliției Timiș de marți.

Copil de 12 ani jefuit de o tânără

Luni, polițiștii de la Secția 5 Timișoara au fost anunțați că un băiat de 12 ani a fost abordat pe o stradă din oraș de două persoane necunoscute.

Acestea i-au cerut ajutorul pentru a chema un serviciu de transport printr-o aplicație de pe telefonul său. După ce băiatul a făcut comanda, una dintre persoane i-a smuls telefonul din mână când s-a urcat în mașină, l-a împins și au plecat rapid într-o direcție necunoscută, folosind mașina chemată prin aplicație, conform Observator. 

În cadrul anchetei, poliția a refăcut traseul celor implicați și a vizitat mai multe locații din Timișoara, reușind să-i identifice pe suspecți: o tânără de 20 de ani și un băiat de 12 ani, conform Agerpres.

Fata s-a ales cu un dosar penal pentru tâlhărie, și a fost reținută pentru 24 de ore și dusă în arest. Întreaga anchetă a fost coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Un alt tânăr a ajuns pe mâna poliției din Timișoara

În ultima zi a lunii septembrie, mai exact pe 30, polițiștii de la Biroul Rutier Timișoara au arestat un băiat de numai 26 de ani pentru că a condus fără carnet de conducere 

Incidentul a avut loc în jurul orei 18:05, când acesta a fost oprit pe strada Dr. Nicolae Paulescu pentru că nu a respectat semnul de „acces interzis”, scrie infotimisoara.ro. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore.

„Cercetările au fost preluate și continuate de către polițiștii Biroului Rutier Timișoara, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

Anchetele în ambele cazuri rămân deschise, fiind supravegheate de un procuror, iar persoanele implicate sunt considerate nevinovate până la finalizarea procesului penal.

 

Please follow and like us:
Pin Share