Bătaie între polițiștii din Gorj. Șef de post anchetat după ce și-a agresat fizic un subaltern

Bătaie între polițiștii din Gorj. Șef de post anchetat după ce și-a agresat fizic un subaltern

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj a anunțat că se fac verificări interne cu privire la un comportament neadecvat al unui șef de post. Scandalul ar fi pornit după o discuție legată de programul de instruire.

Bătaie cu pumii între polițiști

Un șef de post din Rovinari ar fi bătut un agent din Negomir după o discuție aprinsă. Agentul ar fi venit să discute despre programul de instruire, însă s-ar fi ales cu o bătaie. Șeful de post l-ar fi lovit cu pumnii, iar mai apoi l-ar fi dat afară din birou, notează jurnalulolteniei.ro.

”Din dispoziţia conducerii IPJ Gorj, s-a constituit o echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Compartimentului Control Intern şi Serviciului Ordine Publică, care s-au deplasat la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari, iar după primele verificări a reieşit faptul că, în urma unor discuţii în contradictoriu, ar fi avut loc un conflict spontan între doi poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari.

La nivelul IPJ Gorj au fost dispuse verificări interne, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, transmit, marţi, oficialii IPJ Gorj

Agentul a mers la superiorii săi și a raportat incidentul abia după ce ar fi apărut informațiile în spațiul public, notează publicația. Evenimentul ar fi avut loc la sediul postului de poliție din Negomir.

„După o ceartă aprinsă, lucrurile au degenerat, iar şeful secţiei l-ar fi lovit cu pumnii pe agent şi l-ar fi dat afară din birou. Agentul ar fi mers la superiori, însă IPJ Gorj a demarat o anchetă abia după ce informaţiile au apărut în spaţiul public”, potrivit publicației Jurnalul Olteniei.

Mai departe, autoritățile au deschis un doar penal care vizează comiterea infracţiunii de purtare abuzivă, acesta urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, pentru soluţionare.

Polițist sancționat după ce a arătat semne obscene în trafic

Un agent de poliție din Beiuș a fost sancționat cu avertisment de colegii săi și a fost băgat într-o anchetă disciplinară de șefi după ce s-a certat cu un tânăr șofer în trafic. Mai mult, polițistul a fost filmat în timp ce arăta semne obscene participantului la trafic.

„Eu stăteam la rând, la benzinărie, să alimentez. El era în faţa mea. S-a dat jos din maşină, mi-a arătat semne obscene, iar când l-am întrebat de ce a făcut-o, a venit la mine să mă lovească, adresându-mi injurii”, a declarat tânărul care a fost implicat în scandal, potrivit ebihoreanul.ro.

Reprezentanții Poliției Bihor au susținut faptul că au fost sesizați cu privire la lipsa plăcuței de înmatriculare a tânărului. Ajunși la benzinăria în care s-a desfășurat scandalul, oamenii legii i-au sancționat pe ambii bărbați.

Please follow and like us:
Pin Share