Cum arată și cu ce se ocupă Cătălina, fiica lui Constantin Enceanu. I-a oferit cântărețului doi nepoți

Cum arată și cu ce se ocupă Cătălina, fiica lui Constantin Enceanu. I-a oferit cântărețului doi nepoți

Cătălina, fiica lui Constantin Enceanu, i-a făcut artistului de muzică populară o mare bucurie, deoarece i-a dăruit doi nepoți. Cântărețul este foarte atașat de aceștia.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Constantin Enceanu, Cătălina, care i-a oferit doi nepoți cântărețului

Constantin Enceanu se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică populară din România, dar este împlinit și din punct de vedere personal.

Cântărețul este bunic de ceva timp, deoarece fiica lui, Cătălina, a adus pe lume doi copii. Artistul este mândru de unicul său copil și se bucură de nepoții pe care aceasta i-a oferit.

De altfel, artistul a spus că venirea pe lume a nepoților a însemnat foarte mult pentru Constantin Enceanu. Cei doi nepoți i-au salvat căsnicia și l-au trezit la viață, după cum a spus solistul.

Spre deosebire de tatăl ei, Cătălina a ales un alt drum în viața profesională. La 37 de ani, aceasta are o ocupație foarte diferită de cea a lui Constantin Enceanu.

Cătălina și-a întemeiat o familie de la 23 de ani, atunci când a avut o nuntă mare, cu 700 de invitați, cu două perechi de nași. Constantin Enceanu i-a oferit fiicei sale un cadou de nuntă inedit, și anume o vilă unde trăiește acum alături de soțul ei.

Nepoții artistului îi aduc acestuia multă fericire, dar și energie, astfel că acesta se poate bucura cu adevărat de viață. Atât el, cât și soția sa, Angela, sunt foarte apropiați de nepoți.

“Pentru mine și soția mea, nepoții reprezintă totul. Îmi dau viață, îmi dau putere, parcă m-au resetat. O iau din nou, cu aceeași dorință și poftă de viață, ca la 30 de ani”, a declarat Constantin Enceanu acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni.

Fiica lui Constantin Enceanu are o familie frumoasă. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik

Cu ce se ocupă fiica lui Constantin Enceanu

Cătălina nu are o carieră muzicală, ci se ocupă de afacerea pe care o are alături de soțul ei, un restaurant. Constantin Enceanu a spus că el nu prea se ocupă, din moment ce este plecat destul de des.

“De restaurant se ocupă copii mei. Soția, ginerele, fata… E o afacere de familie. Eu mai puțin sunt luat în calcul, că sunt mai tot timpul plecat.

Greutatea cade pe umerii lor, mai puțin pe a mea. Eu mă ocup de treburile administrative”, a explicat interpretul de muzică populară acum ceva timp, pentru wowbiz.ro.

Please follow and like us:
Pin Share