Decizia surprinzătoare a lui Phil Foden. Ce și-a propus să facă după ce se va retrage

Decizia surprinzătoare a lui Phil Foden. Ce și-a propus să facă după ce se va retrage

La doar 24 de ani împliniți, Phil Foden a câștigat o mulțime de trofee importante alături de clubul care l-a și lansat în fotbalul de cel mai înalt nivel. Printre acestea se numără 6 titluri de campion al Angliei, ultimul cucerit chiar în stagiunea precedentă, dar și un trofeu UEFA Champions League. Între timp, Foden nu s-a ferit să-și exprime intențiile pentru viața de după retragere.

Phil Foden știe ce va face după retragere. Englezul va lansa un vlog dedicat pescuitului

Un mare fan al pescuitului, Phil Foden intenționează să rămână dedicat acestei pasiuni după ce se va retrage din fotbalul de înaltă clasă. Internaționalul englez, care a fost luat în colimator de fani după finala ratată de la Euro 2024, vrea să lanseze și să promoveze un vlog despre pescuit.

Acesta sunt eu când mă voi retrage. Un vlog despre pescuit. Când aveam în jur de cinci ani, bunicul meu mă lua mereu la pescuit și de atunci am ajuns să iubesc asta pentru totdeauna.

Prindeam chiar absolut orice, peștii mai mici, apoi cu cât făceam asta mai mult, cu atât am ajuns să prind și pești mai mari, precum crapul.

Mă duc prin locurile mele alese și prind orice. Mă bucur de orice tip de pescuit. În baza de antrenament de la Euro aveam lacuri printre terenurile de golf. Aveam să iau undița cu mine și să prind niște crap”, a declarat Foden pentru canalul de YouTube Korda TV.

Englezul a mai adăugat: Probabil că aproape 95% dintre fotbaliști nu se bucură de asta. Celui ciudat îi place pescuitul, iar atunci când oamenii descoperă asta spun: ‘Ce sport ciudat de care să te bucuri’.

Ei nu înțeleg de ce te bucuri de așa ceva. Evident, trebuie să meargă și să-l încerce.  Cred că este hobby-ul perfect pentru a-ți odihni picioarele și pentru a avea ceva timp de voie“.

Phil Foden știe ce va face după retragere. Englezul va lansa un vlog dedicat pescuitului. Sursă foto: Instagram

Alți mari fotbaliști pasionați de pescuit

Phil Foden nu este singurul atras de pescuit din lumea fotbalului. Alte vedete precum Cristiano Ronaldo, David Beckham, John Terry sau chiar Sergio Aguero au devenit împătimiți și practicanți ai sportului cu undița.

Conform Transfermarkt, atacantul englez al celor de la Manchester City valorează, în prezent, 150 de milioane de euro. Pentru Naționala Angliei, Foden are până în acest moment 41 de apariții și 4 goluri marcate.

Please follow and like us:
Pin Share