Fostul președinte al Rapidului, acid la adresa lui Gigi Becali: „Nu are prea multă expertiză!”

Fostul președinte al Rapidului, acid la adresa lui Gigi Becali: „Nu are prea multă expertiză!”

FCSB nu a impresionat mai deloc în noua stagiune din Superliga. Campioana României a înregistrat mai multe rezultate dezamăgitoare. Un fost președinte de la rivala Rapid a criticat situația echipei patronate de Gigi Becali.

Fostul președinte al Rapidului critică ce se întâmplă la FCSB

Situația FCSB-ului în campionat este una atipică pentru o campioană, iar locul pe care îl ocupă în prezent nu îi face cinste deloc. Echipa pregătită de Charalambous și Pintilii a pus însă mai mult accent pe cupele europene, unde a reușit să se califice în noul format din Europa League.

Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid, nu este încântat de ceea ce vede la FCSB, chiar dacă a câștigat în ultima etapă cu Sepsi OSK (1-0). Acesta consideră că Gigi Becali, cunoscut deja pentru implicarea sa mult prea directă la echipă, dăunează performanțelor acesteia.

„FCSB continuă evoluțiile din campionat, sunt la același nivel pentru că acolo lucrurile încă nu sunt așezate foarte clar. Cine decide nu are prea multă expertiză să facă alegerile cele mai bune.

Au adunat puncte, au reușit în Europa League să facă plăcerea patronului, financiar în primul rând… Norocul pentru FCSB în campionat e că nimeni nu excelează ca să spui că o echipă se desprinde și va fi greu de ajuns până la final.

Să vedem ce va fi în continuare. Va câștiga și restanța de la Botoșani (n.r: FCSB). Va trece cu un punct peste locul 6 ca să fie liniștit domnul Becali. Dar jocul lor are multe sincope… Și Sepsi a avut vreo două situații bune. Sepsi e una dintre marile dezamăgiri din acest sezon”, a declarat Dinu Gheorghe pentru prosport.ro.

Fostul antrenor de la FCSB îl contrează pe Gigi Becali

Chiar și cei care au lucrat pentru FCSB l-au contestat pe Gigi Becali. Este și cazul lui Nicolae Dică, care nu a fost de acord cu faptul că patronul echipei a vrut să se descotorosească de veteranul Vlad Chiricheș.

Antrenorul român nu s-a ferit să condamne atitudinea patronului bucureștenilor: „Şansa asta trebuie să îţi vină de mai multe ori. El a jucat foarte bine cu RFS, dar poate dacă ţi se dă o şansă, chiar în acel moment nu ai o evoluţie bună. Dar trebuie să ţi se dea încredere.

Să aibă încredere în tine clubul, conducerea sau Gigi Becali. Dă-le încredere pentru că jucătorii care sunt aduşi la FCSB au valoare şi au arătat la echipele de la care au venit”, a spus Nicolae Dică în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Please follow and like us:
Pin Share