Cu cât se vinde o garsonieră de 8m², în București. Prețul ireal. „E bună pentru ținut găinile”

Cu cât se vinde o garsonieră de 8m², în București. Prețul ireal. „E bună pentru ținut găinile”

Un videoclip publicat în mediul online, care dezvăluie cu cât se vinde o garsonieră de 8m², în București, a stârnit un val de reacții. Internauții au fost surprinși să afle prețul ireal cerut pentru această locuință.

Cu cât se vinde o garsonieră de 8m², în Capitală

Garsoniera se află pe Calea Moșilor din Capitală și măsoară doar 8m². Este descrisă drept o „proprietate atipică”, fiind mobilată cu o canapea extensibilă și un șifonier. Este dotată cu baie, care pare a fi construită în balcon.

Bucătăria se află pe holul blocului, fiind utilizată și de alți locatari. Pentru această locuință se cere un preț de 17.000 de euro. Anunțul a fost publicat prin intermediul unui videoclip, pe TikTok, de un agent imobiliar.

Așa cum era de așteptat, internauții au reacționat și au lăsat mii de comentarii la clip. „Am vrut sa fac o glumă în care întrebam daca baie e pe balcon, dar chiar e.”/ „Ce a fost înainte? Ghenă?”/

„E bună pentru ținut găinile”. „De 17.000 îmi cumpăr o rulotă mult mai spațioasă.”/ „Dacă închizi un câine acolo, dă din coadă pe vertical să nu lovească pereții”/

„Au tăiat din perete să intre patul”/ „Am trotuar mai larg în fața casei, sincer mai bine pe stradă”, sunt doar câteva dintre comentariile ironice lăsate de oameni.

„Se pot face lucruri minunate chiar și într-un spațiu atât de mic”

Ba chiar, întrebat de un internaut dacă este legal să vinzi o astfel de locuință, agentul imobiliar a precizat că nu este comisă nicio ilegalitate și că respectiva garsonieră este „locuință în acte”.

Totodată, bărbatul a ținut să răspundă comentariilor negative. El a menționat că, în trecut, în clădirea respectivă existau camere de locuit cu toaleta și bucătăria pe hol, la comun, fiind destinate oamenilor fără posibilități.

„Se pot face lucruri minunate chiar și într-un spațiu atât de mic. (…) Dacă esti investitor, închiriezi mai bine garsoniera aceasta în regim hotelier”, a încercat agentul imobiliar să explice.

 

Please follow and like us:
Pin Share