Al-Gharafa a bătut ultima campioana a Asiei! Florinel Coman a dat două pase de gol. Video

Al-Gharafa a bătut ultima campioana a Asiei! Florinel Coman a dat două pase de gol. Video

Al-Gharafa s-a distrat în etapa a doua din Liga Campionilor Asiei. Florinel Coman a făcut show în victoria echipei sale cu 4-2 în fața celor de la Al-Ain.

Florinel Coman a făcut show la Al-Gharafa

„Mbappe de România” a fost integralist în partida disputată de Al-Gharafa contra celor de la Al-Ain. Internaționalul român a reușit să furnizeze două pase de gol în victoria echipei sale cu scorul de 4-2.

Joselu, fostul atacant de la Real Madrid, a reușit o dublă. Vârful spaniol a marcat în minutul 45+2, respectiv în minutul 48. Situația s-a complicat în momentul în care Kaku a redus din diferență în minutul 56, iar Rahimi restabilea egalitatea 10 minute mai târziu.

Florinel Coman a făcut diferența pentru echipa lui, oferind prima pasă de gol în minutul 73, când l-a servit pe Seydou Sano. Același Florinel Coman a mai dat o pasă de gol pentru Yasine Brahimi, care a stabilit scorul final de 4-2.

🚨🚨🚨🚨🚨🚨

هدف الغرافة الثالث امام العين

جميع الأهداف اتت من عرضيات pic.twitter.com/grn9RDxxLj

— نواف التميمي 📊. (@Nawaf_STATS) October 1, 2024

🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

هدف الغرافة الرابع امام العين .. دفاع العين !!! pic.twitter.com/Rjzkl6vJRU

— نواف التميمي 📊. (@Nawaf_STATS) October 1, 2024

Gigi Becali s-a prins de escrocheria qatarezilor

Transferul lui Florinel Coman la echipa din Qatar s-a realizat pentru o sumă importantă (5.250.000 de euro), însă banii nu au ajuns în conturile echipei bucureștene. Gigi Becali a dezvăluit cum au gestionat qatarezii afacerea:

„Scoate banii cash, dă și la directorul băncii 100.000, 200.000 de euro. E organizat, cu oameni din club. Acum o să le zică FIFA să mai dea banii odată, pe cine deranjează acolo. Sunt banii guvernului din Qatar, miliarde.

Cred că în maxim două, trei săptămâni o să dea o hotărâre. Văd că îi lasă, normal trebuie să intre pe fir o anchetă. Îi prinzi până la urmă.

După ce s-a oprit războiul în Vietnam au venit multe companii arabe acolo. Știu că Taher a plecat acolo și lucru în Vietnam. Ei au legături în Vietnam”, a dezvăluit Gigi Becali în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Conform Transfermarkt, Florinel Coman este cotat la suma de 7 milioane de euro. În cele 9 meciuri pentru echipa din Qatar, internaționalul român a marcat 2 goluri și a oferit 4 pase gol.

Please follow and like us:
Pin Share