Predicția lui Ilie Dumitrescu după ce a văzut meciurile de marți seară din Champions League: „Dau scris!”

Predicția lui Ilie Dumitrescu după ce a văzut meciurile de marți seară din Champions League: „Dau scris!”

UEFA Champions League a ajuns la etapa a doua din cadrul noului format, odată cu meciurile de marți seară. Ilie Dumitrescu a urmărit partidele și a analizat situația celor care se vor califica mai departe.

Predicția lui Ilie Dumitrescu. Ce a spus „mister” după ce a văzut meciurile din Champions League

Formații precum Brest și Sparta Praga se află în top 8 după primele două etape din Champions League, depășind mari nume ale Europei. Rezultatele surprinzătoare nu i-au dat pe spate chiar pe toți privitorii fotbalului.

Este și cazul lui Ilie Dumitrescu. Analistul TV a urmărit partidele de marți seară și s-a convins. „Mister” este de părere că Brest și Sparta Praga vor ieși din ecuația calificării directe în faza următoare.

„Brest și Sparta Praga nu vor fi în primele 8, dau scris. Leverkusen poate să fie. Arsenal, la fel. Nu vor fi surprize în primele 8. Brest a jucat cu Sturm Graz.

Acum a jucat cu Salzburg, cu copiii ăștia, o să înceapă competiția și pentru Brest”, a spus Ilie Dumitrescu, după ce a văzut meciurile de marți seară din Champions League, la DigiSport.

Robert Lewandowski a strălucit în Barcelona – Young Boys Berna 5-0

Barcelona s-a răzbunat după ce a pierdut în prima etapă în deplasare cu AS Monaco (1-2). Catalanii au primit marți seară vizita elvețienilor de la Young Boys Berna, pe care i-au zdrobit cu scorul de 5-0.

Echipa lui Hansi Flick a tranșat meciul încă din prima repriză. Tabela arăta la pauză scorul de 3-0 pentru iberici. Robert Lewandowski a fost cel care a deschis scorul în minutul 8.

Polonezul nu dă semne că are aproape 40 de ani. Atacantul Barcelonei a marcat din nou în repriza secundă și a stabilit un nou record. Mai exact, Lewandowski devine doar al doilea jucător din istorie care înscrie cel puțin 50 de goluri în Champions League după ce a trecut pragul vârstei de 30 de ani.

Atacantul polonez a făcut pasul la Barcelona în sezonul 2022/2023, după ce evoluase anterior în cariera sa pentru giganții din Germania: Borussia Dortmund și Bayern Munchen. Pentru reprezentativa țării sale, Lewa a marcat 84 de goluri în 154 de apariții.

Please follow and like us:
Pin Share