Phil Foden, reacție genială după ce a fost declarat omul meciului în Slovan Bratislava – Manchester City 0-4. „Încă sunt puțin ruginit”

Phil Foden, reacție genială după ce a fost declarat omul meciului în Slovan Bratislava – Manchester City 0-4. „Încă sunt puțin ruginit”

Manchester City a câștigat fără probleme partida cu slovacii de la Slovan Bratislava din Champions League. Echipa lui Pep Guardiola s-a impus cu 4-0 la capătul unui meci în care „cetățenii” au dominat fiecare capitol al jocului.

Slovan Bratislava – Manchester City 0-4

Echipa lui Pep Guardiola a traversat o perioadă nefericită. City a câștigat, până la meciul cu Slovan Bratislava, o singură partidă din ultimele 4, iar fanii își făceau griji. Accidentarea lui Rodri de acum o săptămână i-a dat mari bătăi de cap antrenorului iberic.

Ilkay Gundogan a deschis scorul rapid în meciul din Slovacia. Foden a majorat diferența înainte de pauză, iar în partea a doua acesta a pasat decisiv la reușita lui Haaland. Puștiul McAtee a stabilit scorul final în minutul 74.

Phil Foden, omul meciului. Ce a declarat după victoria cu Slovan Bratislava

Phil Foden a fost declarat omul meciului. Mijlocașul ofensiv a înscris primul său gol din acest sezon și a vorbit la finalul partidei despre forma proastă pe care a traversat-o. Englezul se bucură că a spart, în sfârșit, gheața, însă a declarat că nu este la capacitate maximă.

„Este un rezultat foarte bun. Atmosfera a fost la fel, foarte frumoasă. Mă bucur că jucăm din nou în Champions League. Sunt mulțumit de jocul pe care l-am făcut. Știu însă că mai am lucruri de îmbunătățit. Încă sunt puțin ruginit.

Cum spuneam… mă bucură felul în care am evoluat și, mai mult, mă bucură rezultatul pe care l-am obținut. A fost o experiență cu adevărat frumoasă”, a spus starul celor de la Manchester City, Phil Foden, potrivit celor de la BBC Sport.

Manchester City ocupă în acest moment locul 4 în clasamentul general al Champions League. În prima rundă, britanicii au obținut un singur punct pe teren propriu. Inter Milano s-a apărat istoric și a obținut o remiză albă pe Etihad.

Programul infernal al celor de la Manchester City continuă. Peste doar 3 zile, „cetățenii” vor juca cu Fulham în Premier League. Pauza internațională îl salvează, pe moment, pe Pep Guardiola, însă o mare parte din jucătorii săi vor evolua pentru echipele naționale.

Programul celor de la Manchester City în Champions League:

Manchester City – Inter 0-0
Slovan Bratislava – Manchester City 0-5
Manchester City – Sparta Praga, 23 octombrie
Sporting – Manchester City, 5 noiembrie
Manchester City – Feyenoord, 26 noiembrie
Juventus – Manchester City, 11 decembrie
PSG – Manchester City, 22 ianuarie
Manchester City – Brugges, 29 ianuarie.

Please follow and like us:
Pin Share