Zima de la Petrolul la FCSB?! Claudiu Tudor a anunțat care e situația exactă a portarului dorit de Gigi Becali

Zima de la Petrolul la FCSB?! Claudiu Tudor a anunțat care e situația exactă a portarului dorit de Gigi Becali

Petrolul Ploieşti este una dintre surprizele frumoase ale SuperLigii. “Lupii” sunt pe locul trei în campionat după primele 11 etape, iar unul dintre jucătorii remarcaţi este portarul Lukas Zima.

Zima de la Petrolul la FCSB?! Claudiu Tudor a anunțat care e situația exactă a portarului dorit de Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl transfere în iarnă pe Lukas Zima pentru a-i crea concurenţă lui Tîrnovanu. Preşedintele Petrolului, Claudiu Tudor, a lămurit la FANATIK SUPERLIGA situaţia portarului:

La o înţelegere pentru Zima n-am ajuns. Vom vedea. Important este ca Zima să apere în continuare la fel, mai are contract un an şi opt luni, dar pentru preţul corect orice jucător poate pleca.

Avem interes şi din altă parte. O să vedem. Nu este bătută în cuie cu FCSB. Astăzi nu am stabilit nimic, important este să câştigăm cu UTA Arad, ne aşteaptă un meci foarte greu. 

“Să nu ne ia nimeni în calcul, că nu suntem periculoşi”

Sincer, n-avem nicio presiune. Suntem în an centenar, încercăm să ne bucurăm de acest lucru. Băieţii se bucură de fotbal, vrem să fim cât mai sus, iar rezultatele bune o să îi ducă spre echipe naţionale sau alte transferuri.

Jucăm pentru club, pentru emblemă, n-avem nicio presiune. Să nu ne ia nimeni în calcul, că nu suntem periculoşi”, a spus Claudiu Tudor, preşedintele celor de la Petrolul Ploieşti.

Gigi Becali:”O să luăm al doilea portar în iarnă şi am terminat bâlciul. Să vezi frică la Târnovanu acum”

Gigi Becali a dezvăluit că îl vrea pe Zima în iarnă când urmează să îi expire contractul lui Andrei Vlad. Cândva poreclit “Messi al portarilor”, Andrei Vlad va rămâne liber din ianuarie 2025:

“Da, îl vreau pe Zima. Nu am discutat, stau să vorbesc despre portari? O să luăm al doilea portar în iarnă şi am terminat bâlciul. Să vezi frică la Târnovanu acum”, a spus Becali în urmă cu câteva zile.

Lukas Zima a semnat în vara anului 2023 cu Petrolul Ploieşti din postura de jucător liber de contract. Portarul ceh a avut evoluţii apreciate pe prima scenă din SuperLiga, fiind dorit de granzii SuperLigii.

 

Please follow and like us:
Pin Share