Gigi Becali, apariție ca-n filme la aeroportul Otopeni! A venit însoțit de trei călugări și l-a tachinat pe Alexandru Tudor: „Când arbitrai contra Stelei cum era?”

Gigi Becali, apariție ca-n filme la aeroportul Otopeni! A venit însoțit de trei călugări și l-a tachinat pe Alexandru Tudor: „Când arbitrai contra Stelei cum era?”

Gigi Becali a fost one-man show pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București. Patronul FCSB, care a ales să facă deplasarea cu echipa pentru meciul de la Salonic, cu PAOK, a venit împreună cu trei preoți și s-a ținut de glume cu fostul arbitru Alexandru Tudor.

Gigi Becali, show total pe aeroport. Patronul FCSB a plecat însoțit de călugări la Salonic și l-a tachinat pe Alexandru Tudor

Gigi Becali revine pe stadion la meciul dintre PAOK și FCSB, programat joi, 3 octombrie, de la ora 22:00, în etapa a doua de pe tabloul principal al Europa League. Bossul campioanei României a ales să facă deplasarea cu echipa, iar la plecare a făcut show în stilul caracteristic.

Ca și la meciul cu CFR Cluj, din mai, când FCSB a sărbătorit câștigarea titlului, latifundiarul din Pipera i-a invitat și de data aceasta pe trei dintre preoții săi preferați, pe care-i consideră ca pe niște frați. Din delegația roș-albaștrilor a făcut și fostul arbitru FIFA Alexandru Tudor, pe care nu s-a abținut să îl tachineze.

„Hai, Alexandru! Alexandru! Nu vrea să fie filmat. Nu ai fost arbitru și ai arbitrat contra Stelei? Când arbitrai contra Stelei cum era? Acum vezi unde te duce Steaua?”, i-a transmis Gigi Becali lui Alexandru Tudor.

Gigi Becali n-a fost doar în atenția presei în aeroport, ci și a oamenilor de rând, care s-au înghesuit să facă fotografii cu patronul FCSB-ului.

„Am zis: Sfinte Dimitrie, de voi cădea cu PAOK, am să vin la tine să te vizitez! Și mă duc să-l vizitez. Am luat și trei preoți cu noi și s-ar putea să închiriem o biserică, iar mâine să facem liturghie în limba română”, a declarat Gigi Becali, la plecarea spre Grecia.

„Să vedem cu cine ține Sfântul Dimitrie, cu mine sau cu Răzvan”

Patronul FCSB-ului a anunțat că se va duce la Salonic imediat după tragerea la sorți. „Merg la Sfântul Dimitrie, n-am zis așa? Mă duc cu trei zile înainte, mă duc sus, cu măgarii. Mergem sus cu măgarii. Cu zece măgari urcăm.

Facem Sfânta Liturghie sus, apoi venim jos, la Sfântul Dimitrie. Să vedem cu cine ține Sfântul Dimitrie, cu mine sau cu Răzvan. Ei sunt mai buni”.

Înainte de PAOK – FCSB, roș-albaștrii au câștigat la Sf. Gheorghe, scor 1-0. După partidă Becali l-a certat pe Tavi Popescu, lucru pe care a promis că îl va face și în avionul spre Salonic. „Tavi trebuia să dea gol, să facă 2-0. Trebuie să înţeleagă. Acum o să mă duc eu cu echipa, că nu mă mai duc pe Athos. Şi o să vorbesc cu el. O să-i explic că talentul lui puţin îl au, numai că îi trebuie putere, bărbăţie, război!

O să-i zic că, pe teren, e război, adică tu sau ală. L-ai văzut pe David Miculescu? Vine în război, se bate cu ei!”, a spus, recent, Gigi Becali.

Gigi Becali alături de călugări și Alexandru Tudor la plecarea spre Salonic: „Când arbitrai contra Stelei cum era?”

Please follow and like us:
Pin Share