Gigi Mustață șochează suflarea stelistă! „Propun conducerii să nu mai jucăm deloc pe Ghencea! Pe Arena Națională ai impresia că ești acasă”

Gigi Mustață șochează suflarea stelistă! „Propun conducerii să nu mai jucăm deloc pe Ghencea! Pe Arena Națională ai impresia că ești acasă”

Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB a intrat live, prin apel telefonic, la FANATIK SUPERLIGA. Peluza Nord condusă de Mustață este alături de echipa din Superligă încă din anul 1995, iar până în 2015 au fost prezentă pe Stadionul din Ghencea.

Gigi Mustață: „Avem fotbal, acum nu ne mai putem văita că nu avem meciuri”

Invitatul telefonic a lui Cristi Coste a făcut un set de declarații cu privire la meciurile viitoare ale FCSB-ului. Liderul galeriei „roș-albastre” s-a pronunțat încântat de derby-urile pe care campioana României le va înfrunta.

Totuși, Mustață nu a fost bucuros întru totul. La fel precum patronul echipei, Gigi Becali, nici liderul galeriei nu este de acord cu privire la regula U21: „Avem fotbal, acum nu ne mai putem văita că nu avem meciuri. Foarte bine, campionatul așa crește. Cu multe meciuri, cu multe derby-uri. Numai că, este o forțare acolo cu U21, dar sperăm să se rezolve și chestiile astea”, a spus Gigi Mustață în direct, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30 pe FANATIK.ro.

Pe lângă echipă, cunoscutul lider al suporterilor nu a putut neglija calitatea bună a gazonului de pe Arena Națională. Totul a fost posibil datorită organizatorilor concertelor Cold Play și Ed Sheeran, care au suportat integral toate costurile de reparație și modernizare.

FCSB, acasă pe Arena Națională. Mustață este pregătit să uite de Ghencea

„Terenul extraordinar. Nici n-am cuvinte, ce să spun. Parcă e altceva, nu știu. E altceva Național Arena. La un moment dat ai impresia că ești acasă pe Național Arena, când vezi suporterii, când vezi terenul. Parcă e altceva”, a declarat Gigi Mustață cu privire la condițiile europene de care s-a bucurat FCSB-ul în meciul cu Rigas.

Cristi Coste a confirmat faptul că suporterii se simt acasă pe Arena Națională și nicidecum pe Ghencea. Deși unii steliști nu pot fi de acord cu aceste cuvinte, Gigi Mustață îi dă perfectă dreptate moderatorului emisunii FANATIK SUPERLIGA.

„Așa este. Nu mai este ce trebuie acolo. Nu știu ce să mai zic. (n.r. poartă ghinion). Astea sunt… nu mai e… te-ai obișnuit cu stadionul ăsta mare. Noi niciodată nu am fost sub 10.000 pe Național Arena. Acuma a trecut, nu mai jucăm pe Ghencea, ca să nu mai zică lumea că domne, Mustață nu mai vrea pe Ghencea. 

Majoritatea suporterilor cu care vorbeam: „Băi, Mustață. Nu mai, gata. Ne-ai făcut pe plac, ne-ai dus în Ghencea”. Nu mai e atmosfera aia”, s-a pronunțat Gigi Mustață cu privire la Stadionul Ghencea și istoria pe care o poartă.

„Centrul de greutate al Stelei era în Ghencea. Jucătorii stăteau pe la Haiducu p-acolo. Mai treceau să radă două beri pe la Drumețul. Vorbeau cu suporterii… Ei, generația aia, ăia sunt cam leatu meu și poate al tău (n.r. Gigi Mustață), oameni cu părul alb. Între timp, s-au împrospătat generațiile”, a adăugat invitatul permanent al emisiunii, Alin Buzărin.

Anunț șoc! Propunerea lui Mustață ca FCSB nu mai joace deloc pe Ghencea

Gigi Mustață a vorbit și despre suporterii vechi care nu vor să mai meargă pe Ghencea. La discuțiile purtate cu invitații emisiunii FANATIK SUPERLIGA, liderul Peluzei Nord FCSB a făcut o declarație uluitoare pentru toată suflarea stelistă.

„Din punctul meu de vedere, anul viitor eu aș propune conducerii să nu mai jucăm acolo (n.r. pe Ghencea). Eu așa vreau, eu unul n-aș mai vrea să joc pe Ghencea. Mai repede aș merge la Târgoviște”, a zis, în exclusivitate, Gheorghe Mustață.

Mustață a adus aminte și unele dezavantaje pe care Stadionul Steaua le are față de Arena Națională. Așa cum a declarat, locurile de parcare constituie o mare problemă pentru stadionul de la capătul lui 41.

„Pe Național Arena te-ai dus, bagi mașinile, ai toate parcările posibile și imposibile. (n.r. fără Ghencea de la anul) Oriunde”, a încheiat Mustață.

Gigi Mustață NU MAI VREA FCSB SĂ JOACE ÎN GHENCEA! “MAI BINE LA TÂRGOVIȘTE!”

Please follow and like us:
Pin Share