Lady Boss. Adevărul despre soția lui Cici de la Sistem: e mare șef și acționar la gigantul Mega Image, companie cu 11.000 de angajați

Lady Boss. Adevărul despre soția lui Cici de la Sistem: e mare șef și acționar la gigantul Mega Image, companie cu 11.000 de angajați

Fostul senator Ciprian Rogojan s-a căsătorit în septembrie 2022, cu Alina, iubita lui din adolescență. Evenimentul s-a petrecut la o podgorie din Snagov. Totuși, identitatea soției lui Cici de la Sistem a rămas o necunoscută până azi.

Soția lui Cici de la Sistem e om cheie la compania care deține magazinele Mega Image România

Cici de la Sistem s-a limitat să spună, la acea dată, că Alina este de profesia avocat și nu este o persoană publică. Afirmația este doar pe jumătate adevărată. În realitate, soția lui Cici de la Sistem este la fel de cunoscută în mediul de afaceri precum Ciprian în muzică.

Alina Vlădoianu Teau este unul dintre oamenii cheie ai companiei de pe locul trei în retailul românesc. Este vorba despre Mega Image România, o societate care operează peste 1.500 de magazine în România. Anul trecut, Mega Image a declarat o cifră de afaceri de 9,8 miliarde de lei. La finalul anului 2023, Mega Image avea aproape 11.000 de angajați.

Soția lui Cici de la Sistem apare în organigrama Mega Image România pe poziția de Vicepreședinte Legal, Public Affairs, Quality & Sistanibility. Dincolo de titulatura oarecum pompoasă stă unul dintre cei mai valoroși oameni de pe piața de retail din România.

Soția lui Ciprian Rogojan conduce și întreaga industrie de retail din România

Calitățile soției lui Cici de la Sistem sunt, de altfel, recunoscute. De câțiva ani, ea este membru în consiliul director al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România, alături de reprezentanții unor companii precum: Profi, Ikea, Carrefour România sau Kaufland.

Dar de nuntă de 30.000 de euro pentru Ciprian și Alina

Informațiile au fost făcute publice chiar de acesta, în declarația de avere pe care a completat-o în calitate de manager al Teatrului Muzical Ambasadorii. Potrivit respectivului document, Alina Vlădoianu Teau a încasează și dividende de la compania Koninlije Ahold Del Haize NV (compania mamă a Mega Image România). Asta înseamnă că soția lui Cici de la Sistem este și acționară a firmei (cu un procent foarte mic).

Cât despre Rogojan, acesta a scris, anul trecut, că a încasat 101.151 de lei ca manager de teatru. Alți 20.082 de lei au venit din indemnizația de consilier la Ministerul Apărării Naționale. La aceste sume s-au mai adăugat circa 10.000 de lei din prestații artistice și drepturi de autor. Salariul soției sale a fost trecut ”la secret”, din cauza unor clauze de confidențialitate din contractul cu Mega Image.

Tot în declarația de avere apare și darul de nuntă al celor doi miri: 30.000 de euro. Suma este una frumușică, dacă luăm în calcul faptul că la petrecere nu au fost prezente mai mult de 75-80 de persoane.

Cici de la Sistem, apropiat de Traian Băsescu și Elena Udrea

La 47 de ani, Cici de la Sistem este la a treia căsătorie. În anul 2008, el a luat-o de soție pe Georgiana Căiță (Căprioara), coregrafă la Danez pentru tine. Căsnicia nu a dorat mai mult de doi ani. După asta, Rogojan s-a însurat cu Ioana, fiica fostului ministru Ion Ariton. După ce a divorțat și de Ioana, bărbatul și-a început o relație de câțiva ani cu Amalia Ștefania, de la ”Neața cu Răzvan și Dani”. Din relația lor a rezultat un băiat, pe nume Luca.

În plan politic, Ciprian Rogojan a bifat un mandat de senator din partea PDL, între 2012 și 2016. În acest timp, el a trecut la PMP împreună cu Traian Băsescu, după care la UNPR, formațiunea condusă de generalul Gabriel Oprea. În 2016, Rogojan a semnat o adeziune cu PNL Baia Mare. Ciprian a făcut parte din trupa Sistem timp de 12 ani. În 2005, el a reprezentat România la Eurovision alături de trupa Sistem și de Luminița Anghel, unde s-a clasat pe locul 3.

Please follow and like us:
Pin Share