Manchester United i-a găsit deja înlocuitor lui Ten Hag! Cine este favorit să-i preia pe “diavoli”

Manchester United i-a găsit deja înlocuitor lui Ten Hag! Cine este favorit să-i preia pe “diavoli”

După rezultatul catastrofal înregistrat pe Old Trafford în compania celor de la Tottenham, scor final 0-3, cei din conducerea lui Man United iau în calcul demiterea antrenorului olandez Erik ten Hag, aflat pe banca “Diavolilor Roșii” încă din iulie 2022. Aflată în acest moment în clasamentul Premier League pe locul 13, cu două victorii, un egal și trei înfrângeri, United trece astfel printr-o perioadă de criză.

Simone Inzaghi, favorit pentru a-l înlocui pe Ten Hag la Man United!

Simone Inzaghi, actualul antrenor al lui Internazionale Milano, este considerat principala țintă a celor de la Man United în ceea ce privește postul de antrenor. Cum viitorul lui Erik ten Hag este incert în cadrul formației engleze, oameni din cadrul clubului, printre care și Sir Jim Ratcliffe, vor să-l convingă pe antrenorul campioanei Italiei să vină pe Old Trafford încă din această lună.

Mutarea ar putea fi realizată chiar în următoarea pauză competițională, destinată echipelor naționale.

Inzaghi are deja câteva performanțe notabile pe banca lui Inter: un titlu de campioană cucerit sezonul precedent, două cupe ale Italiei și o finală de Champions League în 2023, pierdută în detrimentul celor de la Manchester City.

Tehnicianul italian reprezintă una dintre opțiunile vizate de acționariatul lui Man United pentru a-l schimba pe olandezul ten Hag.

Un fost selecționer al Angliei se află și el pe listă

Totodată, fostul selecționer al Angliei, Gareth Southgate, se află și el pe lista pentru preluarea băncii tehnice a “Diavolilor”. Antrenorul englez este liber de contract după ce a demisionat în această vară de la cârma Naționalei Albionului, ca urmare a eșecului survenit cu Spania din finala Euro 2024. 

Southgate a condus Anglia vreme de 8 ani, în care a bifat nu mai mult de un loc 4 la Cupa Mondială din 2018 și două finale de European pierdute, atât în 2020 pe Wembley, cât și în 2024 la Berlin.

Manchester United i-a prelungit contractul lui ten Hag chiar în această vară!

Olandezul, care a condus-o în trecut și pe Ajax Amsterdam, a primit și semnat o prelungire de contract cu gruparea de pe Old Trafford chiar în această vară, ca merit pentru cucerirea FA Cup (Cupa Angliei). Conform publicației Goal, pe United ar costa-o nu mai puțin de 17,5 milioane de lire sterline în cazul unei posibile despărțiri de Erik ten Hag.

Ten Hag a insistat că nu este îngrijorat de viitorul său, în ciuda tuturor criticilor venite din partea fostelor glorii și ale suporterilor lui Manchester United, dar și ale presei britanice.

Please follow and like us:
Pin Share