Octogenar de o violenţă extremă, reţinut în Dolj. Bătrânul a furat o căruţă, a dat foc unei firme, a agresat o femeie şi a bătut doi vecini

Octogenar de o violenţă extremă, reţinut în Dolj. Bătrânul a furat o căruţă, a dat foc unei firme, a agresat o femeie şi a bătut doi vecini

Pensionarul agresiv de 79 de ani a fost arestat de polițiștii din Dolj după ce a creat haos într-o societate comercială din comuna Negoi. Bărbatul a intrat într-un conflict spontan, a amenințat o femeie, după care a dat foc ușii de la intrare.

Bătrânul a fost arestat

Autoritățile au fost sesizate cu privire la un incendiu din cadrul unei firme din comuna Negoi. Ajunși la fața locului, au constatat faptul că autorul este chiar un bărbat de 79 de ani. Agresorul a amenințat o femeie de 49 de ani, după care a dat foc intrării.

Orbit de furie, pensionarul a aruncat pe ușa societății comerciale o substanță inflamabilă, după care a pornit incendiul. Focul s-a extins imediat și a fost provocată o distrugere și asupra unei lăzi frigorifice.

„În cursul zilei de ieri, 01 octombrie, în jurul orei 08.51, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat 40 de ani, din comuna Negoi, cu privire la faptul că ar fi izbucnit un incediu la o societate comercială, din localitate.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale, din localitate, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 79 de ani ar fi adresat ameninţări unei femei, de 49 de ani, din localitate, ulterior aruncând cu o substanţă inflamabilă pe uşa de acces, provocând incendierea acesteia şi a unei lăzi frigorifice”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Polițiștii au descoperit faptul că pensionarul nu a fost la prima abatere de acest gen. În noaptea de luni spre marți, el a furat o căruță cu lemne de la poarta locuinței unei ferme din comuna Bistreț. Marți, individul a agresat doi bărbați de 67 și 70 de ani, tot în comuna Negoi.

După ce a fost prins, agresorul a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti pentru luarea unei măsuri preventive.

Agresor de 72 de ani, imobilizat de polițiști

Un bărbat, în vârstă de 72 de ani, a fost în mijlocul unui scandal din localitatea Corunca, județul Mureș. La sosirea echipelor din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Miercurea Nrajului, acesta a început să arunce spre ei cu diferite obiecte.

Oamenii legii au fost nevoiți să execute trei focuri de armă cu alice de cauciuc pentru a-l putea liniști pe pensionarul agresiv. Bătrânul ar fi agresat o femeie de 74 de ani și ar fi amenințat o altă persoană de 43 de ani.

„Având în vedere comportamentul violent manifestat de bărbat, s-au tras trei focuri de armă cu alice de cauciuc în zona membrelor inferioare, iar bărbatul a fost în cele din urmă imobilizat de către luptătorii SAS Mureș”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate și a fost internat ulterior la secția de psihiatrie. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și amenințare.

Please follow and like us:
Pin Share