„Suflet de rapidist”, joi, 3 octombrie, ora 13:30. Vlad Andronescu, invitatul lui Robert Niță

„Suflet de rapidist”, joi, 3 octombrie, ora 13:30. Vlad Andronescu, invitatul lui Robert Niță

Joi, 3 octombrie, de la ora 13:30, „Suflet de rapidist” se întoarce cu o nouă emisiune de poveste, care va putea fi vizionată live în exclusivitate pe FANATIK.RO. Invitatul special al acestei ediții este noul președinte de la CS Rapid, Vlad Andronescu.

„Suflet de rapidist”, joi, 3 octombrie, ora 13:30. Robert Niță îl are invitat pe Vlad Andronescu

Showul moderat de Robert Niță, fostul jucător al Rapidului și analist FANATIK SUPERLIGA, continuă să aducă în prim-plan sportivi și foști sportivi de la toate secțiile clubului de sub Podul Grant.

Invitatul ediției de joi, 3 octombrie, ora 13:30, la „Suflet de rapidist”, este Vlad Andronescu. Noul președinte de la CS Rapid va oferi suporterilor o perspectivă unică asupra a tot ce se întâmplă în acest moment la toate secțiile clubului Giulești.

Pe 19 septembrie, Vlad Andronescu a preluat oficial mandatul de patru ani în funcția de președinte al Clubului Sportiv Rapid București, aducând cu el o viziune ambițioasă și o experiență vastă în managementul sportiv.

Vlad Andronescu aduce în fruntea clubului o combinație de pasiune pentru sport și competență managerială. Cu o experiență de peste 15 ani în managementul sportiv, Vlad Andronescu a coordonat cu succes echipe de baschet la cluburi importante din România, precum Știința București, Dinamo București și Corona Brașov. Este fondatorul ABC Laguna, unul dintre primele cluburi private de baschet din România, devenind o poveste de succes în sportul românesc.

Pe parcursul carierei sale, Andronescu a dezvoltat și implementat strategii sportive la fiecare club, acordând o atenție deosebită academiilor de juniori, care au reprezentat o prioritate în activitatea sa.

„Suflet de rapidist”, toate detaliile despre o nouă emisiune marca FANATIK! Superbet, sponsor principal!

Nu ratați întâlnirea cu istoria și emoția din spatele scenei Rapidului, într-o ediție captivantă care îl are ca invitat pe Vlad Andronescu. Emisiunea „Suflet de rapidist” din 3 octombrie va fi transmisă live pe www.fanatik.ro și va aduce în prim-plan pasiunea și devotamentul pentru „alb-vișinii”.

Robert Niță vă invită din nou joi, 3 octombrie, în cadrul emisiunii „Suflet de rapidist”, un proiect marca FANATIK care aduce în prim-plan nu doar legende ale fotbalului Rapid, ci și personalități reprezentative din întreg universul sportului în Giulești. Superbet, cu entuziasmul său pentru sport, sponsorizează această emisiune dedicată cu pasiune rapidiștilor.

Pe rețelele de socializare vor fi difuzate și pot fi urmărite la o calitate ireproșabilă cele mai tari momente din emisiune. De la site-ul FANATIK la canalul de Youtube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK, la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanii vor avea acces la conținutul captivant și la atmosfera unică creată de „Suflet de rapidist”. Nu pierdeți spectacolul și pasiunea pentru Rapid, fiecare marți de la ora 13:30, doar pe FANATIK.RO!

Please follow and like us:
Pin Share