Fane, bodyguard-ul lui Gigi Becali, nu și-a lăsat șeful nesupravegheat nici la aeroport. Cine este omul de încredere al patronului de la FCSB

Fane, bodyguard-ul lui Gigi Becali, nu și-a lăsat șeful nesupravegheat nici la aeroport. Cine este omul de încredere al patronului de la FCSB

Ștefan Dediu, zis „Fane”, este unul dintre oamenii de încredere ai lui Gigi Becali. Fane este nelipsit de la palat și îl însoțește peste tot pe patronul FCSB. La fel s-a întâmplat și la Aeroportul Otopeni, la plecarea spre Salonic.

Fane a anunțat venirea lui Gigi Becali la aeroport

FANATIK l-a observat pe Fane la Aeroportul „Henri Coandă” cu puțin timp înainte ca Gigi Becali să ajungă. Acesta a fost și semnalul că patronul FCSB-ului trebuie să sosească din moment în moment.

Fane Dediu s-a întreținut cu cei din staff-ul FCSB-ului și a privit din „umbră” baia de mulțime a lui Gigi Becali, care a fost abordat de suporteri ai FCSB, care îi strigau tot felul de lucruri cât timp discuta cu jurnaliștii.

Gigi Becali nu a fost însă niciun moment în pericol. E și greu cu o asemenea gardă de corp. Fane Dediu este unul dintre cei mai respectați bodyguarzi din România și un expert în ju-jitsu brazilian.

Fane, bodyguard-ul lui Gigi Becali mergea înainte și în deplasările FCSB-ului

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, povestea că Ștefan Dediu a însoțit echipa de nenumărate ori în deplasări: „Fane Dediu venea cu noi in deplasari si, la un moment dat, jucatorii au vazut un antrenament al lui. A doua zi nimeni nu s-a mai plans la antrenament, chiar daca a fost greu”. 

Fane e însă bodyguard-ul mai multor vedete din România, precum și al lui Cosmin Olăroiu atunci când se află în țară. Luptătorul are și cont pe rețelele sociale, unde este intitulat „Fane Dacul de Nord”.

Ștefan Dediu îl ajută pe Gigi Becali și cu alte lucruri. Nu de puține ori, luptătorul le-a împărțit bani oamenilor nevoiași strânși în fața palatului din Aleea Alexandru.

Fane, bodyguard-ul lui Gigi Becali, l-a întâmpinat pe patronul FCSB la aeroport

A făcut pușcărie pentru Gigi Becali. Loialitate fără margini

Ștefan Dediu a fost arestat în 2009 alături de alți bodyguarzi ai lui Gigi Becali sub acuzația de sechestru a hoților care i-au furat mașina patronului FCSB.

„Sperietoarea” a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, pe un termen de încercare de 8 ani. De altfel, când Gigi Becali a intrat la pușcărie în Dosarul „Valiza”, Fane ar fi vrut să comită o infracțiune pentru a-l putea apăra pe patronul FCSB-ului în închisoare, ceea ce spune multe despre loialitatea sa. Gigi Becali nici măcar nu a vrut să audă și l-a făcut să renunțe la idee.

Becali chiar a dat vina pe oamenii săi pentru faptul că a ajuns în spatele gratiilor: „«Gata, fără bodyguarzi, nu mai am nevoie. Acum mă apără Dumnezeu. Din cauza voastră am ajuns după gratii», a urlat şeful nostru care, în ultima vreme, este mai tot timpul însoţit de fostul fotbalist Luţu şi vărul Virgil”, povestea în trecut unul dintre bodyguarzi.

Fane Dediu avea grijă și de fetele lui Gigi Becali

Fane Dediu nu se ocupa de doar siguranța lui Gigi Becali, ci și de cea a celor trei fiice. Bodyguard-ul le supraveghea în oraș, la mall, la școală sau chiar în vacanțe.

Please follow and like us:
Pin Share