Ce s-a ales de actorul care l-a interpretat pe Suleyman Magnificul. Cum arată acum Halit Ergenc

Ce s-a ales de actorul care l-a interpretat pe Suleyman Magnificul. Cum arată acum Halit Ergenc

În perioada anilor 2011-2014, serialul “Suleyman Magnificul” a făcut furori în casele românilor şi nu numai. Serialul turcesc a fost vizionat de mii de spectatori şi îndrăgit de oameni din fiecare colţ al lumii.

Actorul principal, Halit Ergenc, cel care l-a interpretat pe marele Suleyman Magnificul, a adus autenticitate distribuţiei turceşti. Au trecut zece ani de la difuzarea ultimului episod, iar timpul a trecut peste actorii ce au readus la viaţă personajele istorice.

Ce mai face actorul Halit Ergenc

Actorul Hali Ergenc este unul dintre cei mai renumiţi actori din Turcia. Acesta a devenit cunoscut în toată lumea prin primsa rolului său din serialul “Suleyman Magnificul”.

A interpretat un rol impecabil  care a rămas în inimile oamenilor chiar şi la zece ani distanţă de la terminarea filmărilor. Îndrăgitul actor nu are numai o carieră de succes, dar şi o familie frumoasă.

În prezent, Halit Ergenc are 54 de ani şi este foarte fericit alături de familia sa. Actorul are trei copii împreună cu şoţia sa, actriţa Bergüzar Korel. Cei doi sunt căsătoriţi din anul 2009 şi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “1001 de nopţi”.

S-au îndrăgostit iremediabil unul de altul, iar de atunci sunt de nedespărţit. Gurilele rele spun că de-a lungul timpului, actorul a avut mici aventuri, însă de fiecare dată le-a negat categoric.

Soţia sa nu a luat niciodată în seamă bârfele despre soţul ei şi presupusele pretendente, motiv pentru care au si acum o relaţie frumoasă şi longevivă. De asemenea, ei formează unul dintre cele mai frumoase şi longevive cupluri de actori din Turcia. Cei doi sunt împreună de peste 15 ani.

Meseriile pe care le-a avut înainte de a deveni actor

Halit Ergenc nu a fost din totdeauna actor. Drumul către celebritate nu a fost deloc unul simplu, dar cu siguranţă a meritat pe deplin. O perioadă a fost vocalist de fundal şi dansator, pentru cântăreaţa Ajda Pekkan. Acesta a apărut în numeroase piese precum “Gel Bugün Git Yarın”, “Popcorn”, “Arapsaçı”, dar şi “Sevgilime Göz Kulak Ol”.

Abia în anul 1996, Halit Ergenc, şi-a început careia în actorie. Acesta a debutat pe scena teatrului “Dormen” având astfel primul său rol principal în musicalul “The King and I”. Talentul de care a dat dovadă în actorie l-a ajutat să îşi clădească o carieră de succes.

Please follow and like us:
Pin Share