Doliu în lumea afacerilor din România. A fost om de bază în uzina Dacia. „A plecat dintre noi. Drum lin”

Doliu în lumea afacerilor din România. A fost om de bază în uzina Dacia. „A plecat dintre noi. Drum lin”

Doliu pentru comunitatea de afaceri din România. Un pilon important al mediului economic argeșean a adormit pentru totdeauna la vârsta de 73 de ani.

Doliu în lumea afacerilor din România. A fost om de bază în uzina Dacia. „A plecat dintre noi. Drum lin”

Doliu în lumea afacerilor din România. Marian Năstase, secretar general al Asociației Oamenilor de Afaceri (AOA) Argeș, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani.

Marian Năstase, o figură influentă în cadrul Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, a încetat din viață marți seară, pe 1 octombrie, scrie jurnaluldearges.ro. Avea vârsta de 73 de ani.

Pe 28 ianuarie 2015, Marian Năstase a fost ales secretar general la AOA Argeș în urma votului secret pe buletinul de vot din cadrul unei Adunări Generale Extraordinare. La acea adunare, 16 candidați au fost nominalizați pentru un Consiliu Director format din 11 persoane.

Având o funcție executivă importantă, el a jucat un rol crucial în dezvoltarea și menținerea organizației non-guvernamentale ca o forță importantă în peisajul economic regional.

De asemenea, acesta a lucrat o perioadă la uzina de autoturisme Dacia, unde a activat ca șef de personal, conform sursei citate.

Dan Ionescu, membru AOA Argeș și fost președinte executiv al organizației non-guvernamentale, a transmis cu durere vestea tragică:

„Din păcate vin cu o veste foarte proastă. Domnul Marian Năstase a plecat dintre noi. Drum lin. Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus Dan Ionescu, potrivit jurnaluldearges.ro.

După cum scrie pe site-ul oficial, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș (AOA AG) s-a înființat la inițiativa unor companii de renume din Pitești și este o entitate independentă, apolicită, ne-guvernamentală și non-profit.

Scopul principal al acestei organizații este să stimuleze și să susțină creșterea economică în regiunea Argeș. Membrii asociației, prin activitatea lor colectivă, generează o cifră de afaceri impresionantă, care depășește 2,5 miliarde de euro.

Se ocupă cu organizarea întâlnirilor de afaceri pentru a atrage investiții în județ. De asemenea, susține campanii care promovează produsele locale prin târguri și expoziții.

Please follow and like us:
Pin Share