Final cumplit pentru un bărbat de 45 de ani. A murit într-un accident produs între două TIR-uri și o mașină, pe A1

Final cumplit pentru un bărbat de 45 de ani. A murit într-un accident produs între două TIR-uri și o mașină, pe A1

Final cumplit pentru un bărbat de 45 de ani, care și-a pierdut viața într-un accident rutier produs între două TIR-uri și o mașină. Tragedia a avut loc pe autostrada A1, în zona Aeroportului Arad.

Un bărbat a murit într-un accident cumplit, pe A1. Două TIR-uri și o mașină, implicate

Apelul la 112 care anunța producerea accidentului dramatic a fost dat cu puțin timp înainte de ora 15:00. Două camioane și un autoturism au fost implicate în impactul devastator, de pe segmentul dintre Zădăreni și aeroport, în Arad.

La fața locului au ajuns pompierii cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. În sprijin au sosit și două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Pompierii au constatat că accidentul s-a soldat cu patru victime. Bărbatul de 45 de ani a fost găsit încarcerat, în stare de inconștiență. În ciuda manevrelor de resuscitare, el nu a putut fi salvat.

Cei trei răniți au fost transportați la spital

Celelalte trei persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, acestea au fost preluate de ambulanțe și transportate la unități medicale. Se pare că starea lor este stabilă.

„Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei din autocamion, însă din nefericire aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani.

Celelalte trei victime, stabile, conştiente şi cooperante, au fost asistate la locul evenimentului de către echipajele medicale şi transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare”, a transmis ISU Arad.

Din primele informații, victima care a decedat este șoferul unuia dintre camioanele implicate în accident. Conform martorilor citați de presa locală, unul dintre TIR-uri, care se deplasa pe sensul Arad-Timișoara, a ajuns într-un parapete.

Primul camion a fost lovit din spate de al doilea TIR, iar cabina acestuia a fost pur și simplu distrusă. Traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate până în jurul orei 16:30, fiind permisă circulația doar pe banda de urgență.

Please follow and like us:
Pin Share