A bătut copiii greşiți. Caz ireal în Hunedoara, un bărbat enervat că i-a sunat cineva la uşă s-a răzbunat pe cine i-a ieşit în cale

A bătut copiii greşiți. Caz ireal în Hunedoara, un bărbat enervat că i-a sunat cineva la uşă s-a răzbunat pe cine i-a ieşit în cale

Un caz șocant a avut loc într-o localitate din Hunedoara. Un bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a ajuns pe mâna poliției pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe asupra unor copii.

Copii bătuți din greșeală de un bărbat

Mai exact, el este acuzat că a pălmuit și tras de urechi doi băieți de 11 ani din Brad, conform informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara, conform Știrile ProTV. 

Individul s-a prezentat la secția de poliție, unde le-a spus oamenilor legii că a auzit bătăi în ușa apartamentului său, după care a observat doi copii fugind. Hotărât să-i înfrunte, bărbatul i-a urmărit și i-a găsit într-o parcare. Acolo, ar fi lovit unul dintre băieți peste față și l-ar fi tras de urechi pe celălalt.

„Bărbatul s-a prezentat la sediul poliţiei, unde a declarat că a auzit bătăi în uşa apartamentului, iar ulterior a văzut doi copii fugind.

Persoana în cauză a decis să alerge după minori pentru a-i prinde şi a-i trage la răspundere. Bărbatul a surprins doi minori într-o parcare, unde l-ar fi lovit pe unul dintre ei cu palma peste faţă, iar pe celălalt l-ar fi tras de urechi”, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Copiii pe care i-a prins bărbatul erau de fapt complet nevinovați

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că cei doi copii agresați nu erau aceia care îi bătuseră la ușă, ci doar se aflau întâmplător în apropiere.

Polițiștii din Brad l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad pentru stabilirea sancțiunilor legale.

Un incident similar a avut loc la Timișoara

La Timișoara, un copil de 12 ani a fost jefuit de o tânără de 20 de ani, care a fost reținută pentru 24 de ore. Incidentul s-a petrecut când băiatul a fost abordat de două persoane necunoscute care i-au cerut să cheme un serviciu de transport prin aplicația de pe telefonul său.

După ce băiatul a făcut comanda, tânăra i-a smuls telefonul și a fugit cu mașina, conform poliției. Oamenii legii au identificat suspecții, iar tânăra a fost reținută și este cercetată pentru tâlhărie.

Please follow and like us:
Pin Share