Bancul zilei de joi. Un bărbat câștigă la loto: “Când e să ai noroc, ai noroc”

Bancul zilei de joi. Un bărbat câștigă la loto: “Când e să ai noroc, ai noroc”

Bancul zilei de joi cu un bărbat care câștigă la loto o să îți facă ziua mai interesantă. Cât de departe poate să meargă norocul unui om? Cu siguranță nu te așteptai în niciun caz la un astfel de final.

Bancul zilei de joi

În general bancurile stârnesc amuzamentul în doar câteva minute. Poate și tu îți amintești celebrele bancuri cu Bulă, care deși sunt vechi, chiar și acum continuă să fie extrem de amuzante.

Bancul zilei de joi cu un bărbat care câștigă la loto este de asemenea hilar. Cu siguranță e visul oricui să câștige la loterie. Cât de departe însă poate să meargă norocul unei persoane?

Se pare că ziua unui bărbat de schimbă radical în momentul în care acesta află că a câștigat la loto. Ce urmează apoi? Evident, acestea vrea să renunțe la locul de muncă, care de altfel nu îi aduce nicio satisfacție.

Un bărbat câștigă la loto

Ce nu avea să știe bărbatul însă e că ce a urmat pe parcursul zilei a fost cu adevărat neașteptat. Bancul zilei de joi îl citești mai jos și cu siguranță nu te așteptai nici tu la un astfel de final când vine vorba de noroc.

„Un tip se trezeşte dimineaţa, ia ziarul de la uşă, se uită pe numerele de la loto şi vede că i-au ieşit toate cele şase. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră în audienţă la şef şi îl anunţă cu satisfacţie că demisionează.

Şeful spune că e alegerea lui, îi mulţumeşte pentru cei peste 20 de ani lucraţi în firmă şi îi dă un bonus de despărţire de 200.000 de euro. Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie intră la reprezentanţa BMW şi cumpără cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro.

Când să dea banii, este anunţat că, deoarece este clientul cu nr. 1.000.000, primeşte maşina gratis. Când e să ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros că a rămas şi cu cei 200.000 de euro şi are şi BMW nou nouţ.

Trece pe la loto, ridică milioanele şi pleacă spre casă. Se opreşte la o terasă, ia o bere şi o vede pe soţia sa venind acasă, cu bicicleta. Din sens opus, apare o betonieră în viteză, şoferul face o manevră greşită şi o calcă pe soţia tipului.

– “Asta e”, zice omul, “când e să ai noroc, ai noroc până la capăt!”, este bancul zilei de joi

Please follow and like us:
Pin Share