Presa elenă, uluită de apariția lui Gigi Becali la aeroport: „Șeful delegației române la Salonic”. Ce scriu grecii înainte de PAOK – FCSB

Presa elenă, uluită de apariția lui Gigi Becali la aeroport: „Șeful delegației române la Salonic”. Ce scriu grecii înainte de PAOK – FCSB

Gigi Becali tratează cu maximă seriozitate meciul cu PAOK din Europa League. Patronul FCSB-ului a făcut deplasarea alături de echipă la Salonic, iar presa din Grecia a remarcat imediat prezența sa la aeroportul Otopeni.

Gigi Becali i-a uimit pe jurnaliștii greci înainte de PAOK – FCSB

FCSB va înfrunta joi seara echipa PAOK Salonic, în etapa a doua din Europa League. Până la ora meciului, Gigi Becali intenționează să urce pe Muntele Athos, alături de mai mulți călugări, pentru a se ruga. Patronul roș-albaștrilor a mărturisit că și-a dorit cu ardoare ca echipa să întâlnească PAOK în deplasare, tocmai pentru a avea prilejul să facă acest pelerinaj.

Jurnaliștii eleni au surprins imagini cu Gigi Becali la aeroport și l-au descris drept „șeful delegației române” și „excentricul președinte al FCSB-ului”. Patronul roș-albaștrilor nu a mai fost într-o deplasare cu echipa într-o țară străină de ani buni.

„Românii și-au început călătoria spre Salonic, avându-l ca șef al delegației pe excentricul președinte, Gigi Becali, care a fost fotografiat pe aeroportul din București înainte de zborul spre Grecia”, au notat grecii de la sdna.gr.

„Obiectivul principal al lui PAOK și al Stelei (n.r. – FCSB) este reprezentat de punctele puse în joc. Totuși, prezența lui Răzvan Lucescu pe banca lui PAOK produce o motivație personală pentru cele două echipe în acest meci.

Antrenorul de 55 de ani a lucrat la Rapid, o rivală tradițională a Stelei (n.r. FCSB) și a lui Dinamo, astfel că nu este deloc îndrăgit de patronul Gigi Becali sau de vestiarul campioanei României. De ambele părți există, așadar, un stimulent suplimentar pentru victorie”, au scris jurnaliștii de la Metro Sport.

Gigi Becali: „Steaua are ADN de echipă mare”

Gigi Becali a făcut show pe aeroportul din Otopeni. Patronul roș-albaștrilor a declarat că echipa sa este pregătită pentru întâlnirea cu gruparea lui Răzvan Lucescu. Latifundiarul din Pipera a vorbit și despre o posibilă calificare în fazele superioare ale competiției.

„Băi, pregătiți noi suntem, dar să vedem ce vrea Domnul pentru noi. Noi suntem obișnuiți (n.r. – cu atmosfera), că suntem Steaua. Steaua are ADN de echipă mare. O victorie la Salonic ar însemna o calificare în primele 8. Că acolo e gândul meu, la 25 de milioane de euro.

Vezi, am zis Liga Campionilor, dar uite cum face Dumnezeu… îți pregătește ceva mai bun decât vrei tu. Mergeam în Liga Campionilor, ne spulberau ăia, că sunt prea puternici, așa, în Europa League ești în primele 8. Dacă bați PAOK, Manchester, Olympiakos, este ceva. Este bucuria suporterilor”, a explicat Gigi Becali înainte să zboare în Grecia.

Please follow and like us:
Pin Share