Tragedie în Argeș. Fiul unui fost primar s-a împușcat cu arma de vânătoare. Doi copii au rămas fără tată

Tragedie în Argeș. Fiul unui fost primar s-a împușcat cu arma de vânătoare. Doi copii au rămas fără tată

Fiul unui fost primar din județul Argeș s-a împușcat cu arma de vânătoare. Tragedia a avut loc miercuri seara, soția sa fiind cea care a făcut descoperirea macabră. Acesta a lăsat în urmă doi copii.

Fiul unui fost primar din județul Argeș s-a împușcat. Ce l-ar fi împins la sinucidere

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din comuna Albota. Era inspector la Direcția de Finanțe Argeș și fiul fostului primar al orașului Costești, Ion Dumitru.

În trecut, acesta a lucrat la Societatea Apă Canal. Din primele cercetări, bărbatul s-a împușcat cu arma de vânătoare pe care o deținea. Soția sa l-a găsit într-o baltă de sânge, cu arma lângă el.

„În seara zilei de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit împușcat, posibil cu arma de vânătoare pe care o deține, în comuna Albota.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei în cauză. Din verificările preliminare a rezultat că bărbatul, de 56 de ani, din Albota, are calitatea de deținător legal al armei de vânătoare găsită în proximitatea sa”, a transmis IPJ Argeș.

Bărbatul a fost găsit de soția sa

Partenera sa de viață a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical. Însă, victima era deja decedată, iar medicii de pe ambulanță nu au putut face nimic pentru a-l salva.

Bărbatul avea doi copii și era extrem de apreciat în comunitatea locală, arată Ancheta Online. Localnicii din Albota spun că era un om minunat și sunt șocați în urma gestului necugetat al acestuia.

Potrivit sursei citate, se pare că bărbatul ar fi avut anumite probleme medicale. Trecea printr-o perioadă dificilă din cauza afecțiunilor cu care se confrunta, deși nu lăsa ca acest lucru să se vadă.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă în acest caz. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Please follow and like us:
Pin Share