Produsul ieftin care reduce pofta de mâncare și crește energia. Se găsește în orice supermarket, costă doar 3.95 de lei, iar mulți îl au în bucătărie

Produsul ieftin care reduce pofta de mâncare și crește energia. Se găsește în orice supermarket, costă doar 3.95 de lei, iar mulți îl au în bucătărie

Produsul ieftin care reduce pofta de mâncare și crește energia. Se găsește în orice supermarket, costă doar 3.95 de lei, iar mulți îl au în bucătărie. Ce alte beneficii are pentru organism, conform unor cercetători.

Alimentul de numai 3.95 lei care reduce pofta de mâncare și mărește energia. E pe rafturile tuturor magazinelor și în gospodăriile românilor

Alimentul de numai 3.95 lei care reduce pofta de mâncare și mărește energia. E pe rafturile tuturor magazinelor și în gospodăriile românilor. Se folosește în multe preparate culinare tradiționale, dar mai ales în salate.

Ingredientul care nu lipsește din nicio casă este oțetul, indiferent că este de mere, de vin sau de cireșe. Acesta se găsește în orice supermarket din țara noastră, la un preț extrem de accesibil cumpărătorilor care îl adoră.

Se vinde cu doar 3,95 lei o sticlă de 0,5 l, ceea ce înseamnă că este foarte avantajos la preț. Și unde mai pui că are proprietăți importante pentru corpul uman, mai ales dacă este consumat înainte de cea mai importantă masă a zilei.

Oțetul se amestecă cu apă într-un pahar mare. Se folosește o lingură de oțet. Amestecul celor două produse se bea cu 10 minute înainte de a te așeza la masă, fiind o soluție ideală pentru a gestiona greutatea.

De asemenea, are rolul de a reduce pofta de mâncare și crește energia. Dezvăluirea a fost făcută de Jessie Inchauspé, biochimist francez și autor de bestselleruri, cunoscută în online și sub numele de „Glucose Goddess”.

„Oțetul conține acid acetic, care interacționează cu enzimele digestive și reduce creșterea bruscă a glucozei din timpul mesei cu până la 30%, fără niciun efort”, a spus Jessie Inchauspé în podcastul Diary Of A CEO.

Care sunt beneficiile oțetului

„Dacă vrei un truc care necesită un efort minim, deși nu foarte delicios, încearcă asta. Vezi cum te simți cu o creștere mai mică a glucozei și o scădere mai mică, cu mai puține pofte și mai puțină oboseală”, a mai spus specialistul.

Oțetul este cunoscut pentru efectele sale benefice. Printre proprietățile pe care le are se numără reducerea eficientă a nivelului de zahăr din sânge și a colesterolului. De asemenea, ține în frâu grăsimea viscerală.

Conține foarte puține calorii și stimulează arderea grăsimilor. Un alt efect dovedit științific este faptul că poate anihila bacteriile nocive din organism. De asemenea, oțetul are proteine, enzime și bacterii care contribuie la sănătatea corpului.

Please follow and like us:
Pin Share