Imagini de senzație la Lille – Real Madrid. Francezii au aprins peluza: Mbappe a ratat șansa de a juca împotriva fratelui său. Video

Imagini de senzație la Lille – Real Madrid. Francezii au aprins peluza: Mbappe a ratat șansa de a juca împotriva fratelui său. Video

Lille și Real Madrid se înfruntă în a doua rundă a Ligii Campionilor. “Los Blancos” caută o nouă victorie, care să le asigure liniștea în privința calificării în fazele superioare, în timp ce echipa din Hexagon speră să impresioneze în fața campioanei Europei.

Atmosferă infernală la Lille – Real Madrid

Atmosfera premergătoare meciului a fost electrizantă pe Stade Pierre-Mauroy, care s-a dovedit neîncăpător pentru cei 50.000 de spectatori prezenți. O coregrafie spectaculoasă a fost afișată pe întreaga suprafață a tribunelor, în culorile tradiționale ale echipei din Franța, iar fanii gazdelor au cântat la unison minute întregi.

Imediat după intonarea imnului emblematic al Ligii Campionilor, peluza gazdelor a fost luminată de câteva zeci de torțe. Arbitrul nu a considerat că există vreun pericol pentru jucători și a permis startul partidei fără întârziere.

Ambiance des grands soir à Lille pour accueillir le plus grand club du monde. Une soirée pour frissonner… ou pas. @Le_Figaro pic.twitter.com/a0NZbwJcBq

— Baptiste Desprez (@Batdesprez) October 2, 2024

Frații Mbappe au ratat duelul direct

Partida dintre Lille și Real Madrid a fost una cu totul specială și pentru superstarul spaniolilor, Kylian Mbappé. Acesta s-a întors în țara sa natală, Franța, însă a început meciul doar pe banca de rezerve, întrucât a suferit o accidentare.

Atacantul din naționala Franței a ratat șansa de a juca împotriva fratelui său. Ethan a fost transferat în această vară la Lille de la SG, însă, la fel ca și Kylian, el a suferit o accidentare și a ratat ultimele partide din acest sezon. A fost surprins de camerele de filmat în tribunele stadionului.

„M-am accidentat în timpul meciului și voi fi nevoit să stau departe de teren câteva săptămâni. Este un moment dificil pentru mine, fiindcă e prima oară de când joc fotbal când trec prin așa ceva.

Totuși, după ce a trecut tristețea, sunt hotărât să revin mai puternic. Cu sprijinul familiei mele, al coechipierilor și al întregului staff medical, îmi voi concentra toată energia pe recuperare pentru a reveni la cel mai înalt nivel.

Chiar dacă nu voi fi pe teren o perioadă, voi continua să-mi susțin echipa și să muncesc din greu în culise. Visul de a-mi întâlni fratele în Liga Campionilor se îndepărtează puțin, dar nu dispare.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere, acestea îmi dau forța necesară să trec prin această perioadă. De-abia aștept să revin și să fiu din nou alături de voi pe teren”, a scris Ethan, fratele lui Kylian Mbappé, pe contul său de Instagram.

Please follow and like us:
Pin Share