Lille a întrerupt seria incredibilă de victorii a lui Real Madrid în Champions League! Fratele lui Mbappe, reacție uluitoare imediat după meci în văzul tuturor. Foto

Lille a întrerupt seria incredibilă de victorii a lui Real Madrid în Champions League! Fratele lui Mbappe, reacție uluitoare imediat după meci în văzul tuturor. Foto

Real Madrid a suferit o dezamăgire în etapa a doua a Ligii Campionilor, fiind învinsă în deplasare de Lille cu 0-1. Performanța modestă a „los Blancos” a permis echipei franceze să pună capăt unei serii impresionante de victorii.

Real Madrid, răpusă de Lille. Francezii i-au distrus recordul lui Carlo Ancelotti

Fără îndoială, Real Madrid rămâne cea mai titrată echipă din istoria Ligii Campionilor. Carlo Ancelotti beneficiază de un lot valoros, iar o înfrângere în fața celor de la Lille părea improbabilă înainte de meci.

Înainte de confruntarea cu gruparea franceză, Real Madrid se bucura de o serie impresionantă de 36 de meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile (recordul istoric fiind de 40). În plus, ibericii nu pierduseră în Liga Campionilor de 14 partide (recordul fiind de 15).

🔴✨ Lille end Real Madrid’s 36 games unbeaten run! pic.twitter.com/H3fFCZiZUh

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 2, 2024

Fratele lui Mbappe a făcut show la finalul meciului

Ethan, fratele mai mic al lui Kylian Mbappé, a fost indisponibil din cauza unei accidentări. El s-a transferat recent de la PSG la Lille. La finalul partidei, Ethan a sărbătorit alături de colegii săi succesul istoric, în timp ce Kylian a fost extrem de dezamăgit. „Lille a fost mai bună decât noi și a meritat să câștige. Am fi putut egala pe final, dar nu ar fi fost meritat”, a spus Ancelotti imediat după meci.

La joie d’Ethan Mbappé après la victoire historique du LOSC face au Real Madrid 🤩 pic.twitter.com/RXPLedBe1n

— Vibes Foot (@VibesFoot) October 2, 2024

În etapa următoare, „los Blancos” se vor duela pe teren propriu cu Borussia Dortmund, în timp ce Lille va juca în deplasare cu rivalii ”galacticilor”, Atletico Madrid. Cele mai bine clasate 8 echipe se califică direct în șaisprezecimi, în timp ce locurile 9-24 merg la baraj.

La Liga vs Ligue 1. Francezii au început mai bine noul sezon de Champions League

Echipele spaniole se confruntă cu mari dificultăți în noul sezon al Ligii Campionilor. Toate cele patru reprezentante au suferit deja înfrângeri dezamăgitoare. Real Madrid a acumulat 3 puncte, având o victorie și o înfrângere.

Rivalii de la Barcelona se află în aceeași situație. Catalanii au pierdut primul meci din Ligă împotriva celor de la AS Monaco, după ce Koundé a fost eliminat în debutul partidei. Marți seara, echipa lui Hansi Flick a obținut o victorie convingătoare, cu 5-0, în fața celor de la Young Boys Berna.

Atletico Madrid are, de asemenea, 3 puncte, însă în etapa a doua a suferit una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istoria clubului. Benfica s-a impus cu 4-0 pe teren propriu. Girona, surpriza sezonului trecut din La Liga, a pierdut ambele meciuri jucate, cu PSG și Lille.

Un detaliu extrem de interesant este că echipele franceze se descurcă mult mai bine decât cele din La Liga. Brest și AS Monaco sunt neînvinse, în timp ce PSG și Lille au câte 3 puncte, fiecare după un meci pierdut și unul câștigat.

Ligue 1 sides have gotten the better of Barcelona and Real Madrid so far in the Champions League this season 😮 pic.twitter.com/Rgti6ZgwrY

— ESPN FC (@ESPNFC) October 2, 2024

Please follow and like us:
Pin Share